Arama sonuçları: *

1. Harunkurt

Pubg 60 fps tablet önerisi

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben kardeşim için bir tablet bakıyorum pubg de 60 fps verebilecek doğum gününe az kaldı bana uygun fiyatlı bir şey önerirseniz çok iyi olur ama pubg de 60 fps şart bakıyorum ıpad mini 5 3.500 tl 8. nesile bakıyorum 3000 bin tl yani çok para 2500 tl ye kadar bütçem var...
  2. Harunkurt

Wi-Fi menzil genişletici

işte o olay yapılmadığı için farklı yöntem deniyorum anlatmak istediğim o arada 3 oda var duvar delip kablo çekmem çok zor bir ihtimal
  3. Harunkurt

Wi-Fi menzil genişletici

Arkadaşlar şimdi bizim modem salonda arada mutfak oturma odası benim odam var internete Wi-Fi adaptörü ile bağlanıyorum telefondan Speedtest yaptığımda salonda 16 dowlound 18 ping 1.25 upload veriyor PC'de test ettiğimde 11 upload Max 0. 90 upload ping 2 kişi bağlıysa ve bir şey göndermiyorsa...
  4. Harunkurt

Yeni RAM ekleme marka sorunu

marka arklı olsa sıkıntı omaz yani 1605775266 yüzde yüz mavi erkan alırmıyım yoksa ihtimalmi sonuçta aynı frekans ve ddr4 olucak
  5. Harunkurt

aynı ramden bulamıyorum ama
  6. Harunkurt

Arkadaşlar şimdi bende 8 GB 2133MHz DDR4 RAM var teamgroup marka şimdi ben bir tane daha 8 ekleyeceğim yeni alacağım 8 GB DDR4 ve yine 2133MHz freaknsıdan olması gerekiyor onu biliyorum fakat aynı marka olmasına gerek var mı YouTube'da bir kanal aynı RAM'den markası olması gerektiğini söylüyor...
  7. Harunkurt

Windows Uptade hattası (0x80070003)

Arkadaşlar 0x80070003 bu hata kodunu alıyorum dünden beri en az 15 kere güncellemeyi denedim fakat her seferinde kendini yendine başlatıyor ve güncellenmiyor
  8. Harunkurt

Psp e1004 şarj sıkıntısı

Bataryayı çıkarıp şarja takıp denesem şarj alıp almadıgını anlarım değilmi hala şarj almıyorsa demekki sokette sıkıntı vardır değilmi 1601024767 Kapasitor dediğin şey kondansetör mü
  9. Harunkurt

Psp e1004 şarj sıkıntısı

Öncelikle selamun aleykum bende psp e1004 var şimdi benim psp şarj almıyor şarj cihazını multimetre ile ölçtüm akış olduğu belli oluyor ekranda şimdi dıştan benim psp nin şarj yerinin ustü kırık olduğu gözükuyor bataryadan mı şarj girişinde mi sıkıntı var ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusanız...
  10. Harunkurt

PSU'm Kaç watt

bu ürün 400w değil yani
  11. Harunkurt

PSU'm Kaç watt

https://urun.n11.com/guc-kaynagi/platoon-pl-9259-400w-kutulu-power-supply-12cm-P347277738
  12. Harunkurt

PSU'm Kaç watt

şimdi ben dolandırıldımmı
  13. Harunkurt

PSU'm Kaç watt

Arkadaşlar merhaba yeni bir psu aldım sitede 400w yazıyordu nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum üstündeki etiket ile fotoğrafı koyuyorum yardımcı olursanız sevinirim.Psu'yu dün pc'ye taktım etiketi internetten buldum aynı psu şimdiden teşşekürler
  14. Harunkurt

Pc calisiyor Ekrana goruntu gelmiyor

Arkadaşlar monitörden gelen kabloyu ekran kartı portuna bağlıycaksınız DVI Vga hdmı çıkışlarını
  15. Harunkurt

Rx 570 ve 1050ti ile uyumlu işlemci

Evet bu Anakart PC de şuan 1586678958 Şey demek istemiştim işlemci nanometre olayı varya uyarmı diye sordum
  16. Harunkurt

Anakartım Asrock a320m DGS bu işlemci ve ekran kartında bir problem yaratırmı
  17. Harunkurt

Arkadaşlar merhaba suan benim pc de Amd a8 9600 8.nesil işlemci var ekran kartı olarakta 750tı var ve ben yaza kadar işlemci ve ekran kartı upgrate’lemek istiyorum bütçem çok yüksek değil 1050ti veya rx570 gibi ekran kartlarına uyumlu bir işlemci yani çok iyi performanslı çalışan bir işlemci...
  18. Harunkurt

12.000 Sistem Toplama

Nasil ya ? ekran kartı düşük mü kalmış bence bu i7 işlemci ve rtx 2060 superin birlikte çok iyi olduğunu düsşünüyorum 2060dan bahsediyoruz
  19. Harunkurt

Windows10 Hoşgeldiniz ekranı takilmasi

Arkadâşlar halletim herşeyi denedim ama en sonunda başardım bilgisayarı yeniden başlatırken shifte basılı tutun ordaki gelen ekrandan pc ye format atın dosyalarinızı koruyun seçentiğini şectim ben sonra pc açıldı ama bu seferde oturma açma hatası aldım eski oturuma giremiyorum beni yeni bir...
  20. Harunkurt

Windows10 Hoşgeldiniz ekranı takilmasi

Aha reis PC yi güvenli mod da açtım şimdi ne yapmam gerek
Top Bottom