Ekran Kartı çok zayıf. İntel seçmek istiyormuşsun buna bir şey diyemeyeceğim fakat tavsiyem ram ve ekran kartını yükselt. Rami 16+8 veya imkanın varsa 16+16 diz. 13k lık bir sistemden bahsediyorsun. Anladığım kadarıyla sadece oyun için almıyorsun bu sistemi. Ramlerini 16 gb bırakma derim. Ayrıca bence de kesinlikle amd alıp daha fiyat performans bir sisteme yönelebilirsin.Merhaba arkadaşlar birkaç haftadır sistem toplamaya çalışıyorum birkaç tane sistem topladım şu an bu sistemi düşünüyorum sizce nasıl? Uyumlu olmayan bir parça var mı?
Nasil ya ? ekran kartı düşük mü kalmış bence bu i7 işlemci ve rtx 2060 superin birlikte çok iyi olduğunu düsşünüyorum 2060dan bahsediyoruzOlmamış sistem. Ekran kartı aşırı düşük kalmış.
12.000 TL gibi bir bütçen var ve bu bütçede 2080 den aşağısı konulmaz dostum. Ben zaten 2060S kötü demedim. 2080 varken 2060s kim demeye çalışıyorum. Şu an size bir sistem oluşturup atmayı çok isterdim fakat telefondayim. Arkadaşlar yardımcı olurlar.Nasil yabekran kartı düşük mü kalmış bence ben bu i7 işlemci ve rtx 2060 superin birlikte çok iyi olduğunu düsşünüyoruk 2060dan bahsediyoruz
İşlemciyi neden Intel istiyorsun anlatsana biraz.İşlemciyi Intel olarak seçmek istiyorum. Bütçem 13.500 TL ssd öneriniz nedir? diğer parçalar nasıl?
2060S kesinlikle çok güçlü bir kart. Fakat ben 2060s i genellikle 6.5 7k lık sistemlerde kullanırım. Böyle bir bütçede 2070s veya 2080 li bir sistem toplardım kesinlikle. İşlemcini çok fazla yukarıda tutup ekran kartını çok düşük bir bütçede tutmuşsun. 2060 süperi ryzen 5 1600 gibi bir işlemci bile besleyebilecek kapasitede. Ayrıca tekrar söylüyorum böyle bir sistem toplayıp ramleri 16 gb bırakman tamamen yanlış olmuş bence. Ve kesinlikle bu sistem ssd siz olmaz. HDD yerine tamamen ssd almanı tavsiye ederim.Nasil ya ? ekran kartı düşük mü kalmış bence bu i7 işlemci ve rtx 2060 superin birlikte çok iyi olduğunu düsşünüyorum 2060dan bahsediyoruz