Neler Yeni

12.000 Sistem Toplama

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Merhaba arkadaşlar birkaç haftadır sistem toplamaya çalışıyorum birkaç tane sistem topladım şu an bu sistemi düşünüyorum sizce nasıl? Uyumlu olmayan bir parça var mı?
[/QUOTE]
Hocam eğer Render işleriyle uğraşmıyorsanız İntel almanız tamamıyla israf olur, bunun dışında işlemciye çok yüklenip ekran kartını küçültmüş ve hiç SSD koymamışsınız. Yani kusura bakmayın ama bu sistem hiç olmamış. Eğer bize optimum bütçenizi söylecek olursanız biz size gayet iyi bir PC toplarız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
1586677292954.png

Eğer bütçeniz daha fazla ise sıvı soğutma da ekleyebilirsiniz ama 3700x in soğutucusu yeterli olacaktır. Eğer İntel olsun illa ki diyorsanız işlemci ve anakartı değiştirin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta anakartı X570 le bile değiştirecek bütçe var ama karar sizin tabii ki.

Buradaki parçaların indirime girmesini beklemek şu an için daha doğru olacaktır. Malum dolar kuru şu an çok yüksek.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Eğer bütçeniz daha fazla ise sıvı soğutma da ekleyebilirsiniz ama 3700x in soğutucusu yeterli olacaktır. Eğer İntel olsun illa ki diyorsanız işlemci ve anakartı değiştirin.

Hatta anakartı X570 le bile değiştirecek bütçe var ama karar sizin tabii ki.

Buradaki parçaların indirime girmesini beklemek şu an için daha doğru olacaktır. Malum dolar kuru şu an çok yüksek.
Bak bu sistem gayet iyi ve bütçen için en iyisi. İstersen 1TB HDD yapabilirsin. PSU'a zaten bir şey demiyorum FULL MODÜLER 80+ GOLD

Top Bottom