Arama sonuçları: *

1. Z

Tükendim artık ne yapacağımı bilmiyorum

Teşekkür ederim hocam buna ihtiyacim vardı çok eşeklik yaptım zamanında karşı gelemedim yeterince aileme şimdi bu essekligimin bedelini 4 yılımı hiç ederek ödüyorum ama bundan sonrası için planlarım kpss üzerine olucak sonrasında bir çıkış yolu bulamazsam askerlik baska bir şey gelmiyor aklıma
  2. Z

Şimdi daha iyi anladım hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için. 1762335053 Hocam 2026 da lise kpss varmış ona gomulmeyi deneyecegim eğer olurda atanirsam barinma şartlarımı düzeltebilir okuluma devam edebilirim ama yapamazsam dediğiniz yol en mantıklısı gibi duruyor
  3. Z

Hocam bu seçeneği düşündüm fakat okulu dondurduktan veya bıraktıktan sonra eve gelip iş arayıp çalışmaya basliyacagim burda şöyle bir sorun çıkıyor babam beni direk evden atar bu sefer malum asgari ücrete ev bulamam yaşayamam yani bilmiyorum askerligi düşünüyorum bı yandan onu yapıp gelsem araya...
  4. Z

Barınma şartlarımdan dolayı yapamıyorum hocam bahane yok kafam'da basmıyor yani ben okul işini çoktan yaktım aileme de anlattım kaç kere kavga ettik ama baskıdan dolayı burdayım ve baskı öyle böyle değil evden atmaya kadar gidiyor ki yasamisligim var. ben bundan sonra ne yapabilirim onu merak...
  5. Z

Kayseri üniversitesinde okuyorum Uluslararası ticaret ve lojistik ama İzmir'de yaşıyorum
  6. Z

Arkadaşlar 2.5 senedir lisans okuyorum vizeler geldi okul uzadı baya berbat durumdayım zaten istemeden gelmiştim bu zamana kadar bir işte çalışmadım adam akıllı yani anlayacağiniz her şey bitti gibi üniversiteye baştan hiç gitmek istemiyordum ailemin zorlamasi ile istemedigim bir şehirde iğrenç...
  7. Z

İş bankası maximum genç kart

Anladım hocam peki şimdi ben gelire herhangi bir sayı yazsam öğrenci olduğum için 25 e kadar yıllık ücret yok değil mi ?
  8. Z

Anladım hocam peki aylık net gelir kısmına ne yazdığımın çok bi önemi varmı herhangi bir kazancım yok yazlari günlük işler dışında
  9. Z

Arkadaşlar üni okuyorum is bankasindan kredi kartı çıkarmak istiyorum başvuru kısmına gittiğim vakit mesleğe üni öğrencisi seçiyorum eğitim durumunu üniversite seçiyorum çalışma durumunu da yine üni öğrencisi seçiyorum fakat anlamadığım bişey var kart başvurusu kısmında altta mezuniyet tarihi...
  10. Z

İzmir'de nerede ders çalışılır ?

Arkadaşlar izmir'de ders calisabilecegim mekanlar var mı bildiğiniz kütüphane, cafe ksk de yaşıyorum.
  11. Z

ASKERLİK TECİLİ HAKKINDA YARDIM

arkadaşlar üni okuyorum okulu bıraktım şuan 7 yıl tecil hala duruyor okul devam ediyor ama gitmiyorum yani biraktim bir daha yks giricem şimdi asıl sorum şu ben bu üniye başladigim zaman askerliğim ertelenmemişti bende öğrenci işlerine gitmiştim onlarda askerlik şubesine gitmemi söylemişti bende...
  12. Z

4 Yıllık üniversiteyi bırakıp 2 yıllık üniversiteye geçmek

Hocam biz fakiriz durumumuz yok 1740321257 Hocam etraftaki devlet yurtlarının hepsi gerçekten rezil bulunduğum şehirde özeller desen hem paramız yetmiyor fahiş fiyat çekiyorlar hemde ben devam etsem bile okul uzayacak uzadiktan sonrada ben KYK da kalmaya devam edecek mentalde olamayacağım ondan...
  13. Z

İstediğim şeyin pesinden gitmek istiyorum dediğin gibi tyt de Türkçe sosyal çok rahat yapiyorum fende ortalamanin biraz alti ama mata gelince işler orada patliyorum bı önerin varsa mat için çok iyi olur
  14. Z

Hocam KYK yurtlarinin hepsi neredeyse ayni oda değiştirmek istesem bulunduğum yurttaki odaların hepsi aynı yani şöyle anlatiyim 18 kişi ayni katta odalar 6 kişi 1 WC(diğeri bozuk) 1 duş var ve insanlar afedersin temizlenmeyi bile bilmiyor o yüzden orda kalsam da bir şey degismeyecek yoksa...
  15. Z

Uluslararası ticaret ve Lojistik okuyorum bölüm olarak iyi ama yurt şartları beni çok yorduğu için derslere odaklanamiyorum bu yüzden okulum uzadı uzamayada devam edecek ve sonunda üni terk olucam gibi duruyor.
  16. Z

Yok hocam mühendislik okumuyorum zaten o kafa olsa bende bu hale gelmezdim boktan bı bölüm okuyorum aile baskısı ve yanlış deneyimlerim bana aktarılması sonucu seçtik yaptık bir hata diyelim 1740073725 Hocam fizyoterapiye ne diyorsunuz oluru var mı ?
  17. Z

Selam arkadaşlar 1.5 yıldır Kayseri'de okumaktayım hem evime uzak olmasın'dan hemde yurt şartlarının berbat olmasından dolayı tekrar yks girip kendi yaşadığım yerde 2 yıllık programcılık okumak istiyorum, bunun en büyük sebebi KYK şartlarının gerçekten berbat olması 18 kişi 2 tuvalet...
  18. Z

KYK YURT İZİN HAKKINDA YARDIM

Doğru fakat benim tatilim yok okul devam ediyor bu sebepten işlenir diye düşünüyordum fakat işlenmemiş hala herhalde bir problem yok diye düşünüyorum sonuçta onaylanmış benlik bir problem değil islenmemesi yinede içime bı kurt düştüğü için yazayım dedim cevap için teşekkürler
  19. Z

KYK YURT İZİN HAKKINDA YARDIM

Arkadaşlar vizelerden sonra memleketime döndüm döndüğüm gün saat 22.00 i geçtiği için izin alamadım bende bir sonraki günden itibaren aldım yurt iznini şimdi yurt izni onaylandı fakat izin gününden hiç düşmemiş hala aynı duruyor acaba bı sorun olabilir mi bizim yurttada şöyle bı kural var 3 gün...
  20. Z

Yeni hat alacağım kafamda bazı soru işaretleri var yardımcı olur musunuz ?

Peki kartı alıp takmadan önce bankaya bilgi versem musteri hizmetlerine şimdi tek tek hepsinin şubesine gitmek istemiyorum ATM den halledilebiliyorsa en kotu ATM ye gitmek istiyorum teşekkür ederim cevap için
Geri