Arama sonuçları: *

1. dioya aşığım

Pcde kulaklığımın sesi bozuluyor

Sennheiser 458bt kullanıyorum pcye de bağladım Bluetooth ile ama video izlerken dcde takılırken fln ses bozuluyor telefonumda olmayan sorunlar pcde oluyor bunun için ne yapabilirim.
  2. dioya aşığım

Müzik ve oyun için kulaklık

Merhaba ben müzik ve oyun için kaliteli kablosuz kulaklık arıyorum. Aklımda razer blackshark v2 pro var. Dinlediğim müzikler rock, metal, rap vb. Oyunlar da klasik cs valo fln bütçe çok önemli değil önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  3. dioya aşığım

Hollanda'da home office yapılacak meslekler nelerdir ?

Merhaba ben Hollanda'da yaşamak ve orada home office bir şekilde çalışmak istiyorum. Şuan ki meslek hedefim grafik tasarım ama farklı mesleklere de bakmak ve düşünmek istiyorum. Ve kazancının iyi olduğu home office pc başında çalışacağım bir meslek istiyorum. Ve 11. Sınıfta sözel bölüme...
  4. dioya aşığım

Mv agusta alınır mı ?

Merhaba meraktan soruyorum mv agusta alınır mı ? Yedek parça sıkıntısı olur mu hızlı al-sat yapılır mı ?
  5. dioya aşığım

Amerikan rap playlist

Merhaba ben bi playlist istiyorum da yardım eder misiniz ? Old shcool olmayacak şekilde istiyorum travis, 21 savage, drake, kanye west, pop smoke vb. Olacak şekilde spotify için playlist lazım. Şimdiden teşekkürler.
  6. dioya aşığım

Okulu bırakma zamanı galiba

Geçmiş olsun. Teşekkür ederim kendimi biraz daha güçlü hissediyorum
  7. dioya aşığım

Bizimkisi çok kötü knk
  8. dioya aşığım

Yemekler çöp
  9. dioya aşığım

Psikiyatriye gidiyorum zaten ve dalgaya vurmayı seven biriyim çok ciddi olmak sıkıcı geliyor o yüzden benim kişilik özelliğim gibi bir şey artık 1702305643 Bilmiyom ben direk babamın yanına gitmeyi düşünüyorum 1702305680 Yazın çalıştığım gibi çalışacağım 1702305720 Ne ben umurlarındayım ne...
  10. dioya aşığım

Şuan 9. Sınıfa gidiyorum ortalama bir anadoluda okuyorum ve eskisinden daha çok okuldan soğudum. Her gün lanet ederek kalkıyorum. Zaten sabah 7 güneş bile yok karanlıkta okula gitmek ayrı bir saçmalık. Okulda sadece en iyi denecek 2 kişi var geri kalan kişiler bildiğiniz terörist k*rtistanı...
  11. dioya aşığım

Kaliteli çevirisi ve arayüzü olan site

Anime izlemek için kaliteli arayüz ve çeviri istiyorum. Anime kataloğu da zengin olsun istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Geri