Sennheiser 458bt kullanıyorum pcye de bağladım Bluetooth ile ama video izlerken dcde takılırken fln ses bozuluyor telefonumda olmayan sorunlar pcde oluyor bunun için ne yapabilirim.
Merhaba ben müzik ve oyun için kaliteli kablosuz kulaklık arıyorum. Aklımda razer blackshark v2 pro var. Dinlediğim müzikler rock, metal, rap vb. Oyunlar da klasik cs valo fln bütçe çok önemli değil önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba ben Hollanda'da yaşamak ve orada home office bir şekilde çalışmak istiyorum. Şuan ki meslek hedefim grafik tasarım ama farklı mesleklere de bakmak ve düşünmek istiyorum. Ve kazancının iyi olduğu home office pc başında çalışacağım bir meslek istiyorum. Ve 11. Sınıfta sözel bölüme...
Merhaba ben bi playlist istiyorum da yardım eder misiniz ? Old shcool olmayacak şekilde istiyorum travis, 21 savage, drake, kanye west, pop smoke vb. Olacak şekilde spotify için playlist lazım. Şimdiden teşekkürler.
Psikiyatriye gidiyorum zaten ve dalgaya vurmayı seven biriyim çok ciddi olmak sıkıcı geliyor o yüzden benim kişilik özelliğim gibi bir şey artık
1702305643
Bilmiyom ben direk babamın yanına gitmeyi düşünüyorum
1702305680
Yazın çalıştığım gibi çalışacağım
1702305720
Ne ben umurlarındayım ne...
Şuan 9. Sınıfa gidiyorum ortalama bir anadoluda okuyorum ve eskisinden daha çok okuldan soğudum. Her gün lanet ederek kalkıyorum. Zaten sabah 7 güneş bile yok karanlıkta okula gitmek ayrı bir saçmalık. Okulda sadece en iyi denecek 2 kişi var geri kalan kişiler bildiğiniz terörist k*rtistanı...