Arama sonuçları: *

1. HecoErectus

FPS sorunu yardım..!!

Her sene bilgisayarınızı temizleyip termal macunu yenilemeniz yararınıza olacaktır
  2. HecoErectus

R5 3600 İŞLEMCİYE SIVI SOĞUTMA GEREKİR Mİ ?

Sıvı soğutmaların fiyatları gereksiz derece pahalılaştı.Tepe fan öneririm.
  3. HecoErectus

Bilgisayar yan kapağını neyle silebilirim

Gazete.
  4. HecoErectus

FPS Sorunu

İşlemci(Ekran Kartıda olabilir) sıcaklığınız çok yüksek olduğundan dolayı performans yere çakılmış.Termal macunu yenilerseniz düzelir diye düşünüyorum
  5. HecoErectus

Kendim Sistem toplasam nasıl olur?

Fiyatı hiç uygun değil Bütçenizi söylerseniz Ben ve burada ki arkadaşlar sana yardım edebiliriz
  6. HecoErectus

Teknobiyotik E2.5 Sistem Nasıldır

Güzel bir sistem alınabilir Depolamada biraz sıkıntı yaşanabilir
  7. HecoErectus

RX 5500 XT F/P Midir

Palit denen markayı hiç duymadım iyi bir markamıdır bu kartta sorun yaşama ihtimalim varmıdır?
  8. HecoErectus

RX 5500 XT F/P Midir

Öncelikle herkese iyi geceler RX 5500 XT F/P Olarak alınabilecek bir kartmıdır?
  9. HecoErectus

2800 TL Monitörlü Sistem

Merhabalar ilk öncelikle 2800TLye monitörlü PC Toplamak bi hayli zor hele şuan piyasanın Altüst olduğu bu zamanda daha zor.Tavsiyem piyasanın rahatlamasını beklemeniz.
  10. HecoErectus

1700 TL Bütçeye PC Toplamam Lazım

Bu bütçeye toplarsanız düşündüğünüz sonucu alamayabilirsiniz.Tavsiyem bütçenizi biraz arttırmanız.
  11. HecoErectus

3500-4300 arası hazır sistem veya toplama sistem onerir misiniz? Max. 4300 olabilir o da zorlarsam

Merhaba İşlemci:AMD Ryzen R5 1600 728TL Anakart:Gigabyte a320m s2h 420TL İle 350TL arası bulabilirsiniz Ekran kartı:Asus Rog Strix RX570 EVO 4GB 1291 Lira Bellek:XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000Mhz CL16 289TL SSD:ADATA 480GB(520MB Okuma /450MB Yazma) 496TL Kasa:Xigmatek Beast(650w 80 plus) 789TL...
Top Bottom