Neler Yeni

FPS Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
enes erdemir
Disk kullanımı yüzünden genel olarak bilgisayarda fps sorunu çekiyorum ve 150 fps aldığım oyunda 30 50 fps almaya başladım disk kullanımını düşürmek için ssd tavsiye ettiler aldım formatlayıp kurdum işletim sistemini ancak fps sorunu devam ediyor sebebini bilen var mı

Ekler

• benchmark.png
    benchmark.png
    378.1 KB · Hit: 70

Emre1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre bulut
aynı sorun bendede vardı birisi işlemci sıcaklığına bak dedi uygulama ındırıp baktım boşta 90 dereceydi termal macunu degıstırdım düzeldi 1 ay çıldırmıstım zula da 30 fps alıyodu sımdı 170 fps alıyor bİr bak derim işlemci sıcaklığına

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
enes erdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorun bendede vardı birisi işlemci sıcaklığına bak dedi uygulama ındırıp baktım boşta 90 dereceydi termal macunu degıstırdım düzeldi 1 ay çıldırmıstım zula da 30 fps alıyodu sımdı 170 fps alıyor bİr bak derim işlemci sıcaklığına
1586631239765.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Google chrome da bir işlem yaptığımda sıcaklık 95 lere kadar çıkıyor bundan olabilir mi ?

Emre1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre bulut
Sicaklik seviyesi çok benimde boyleydi boşta bile 90 dereceydi termal macun yeniledim simdi boşta maksimum 35 oyunda 65 sen macun degistir ama önce bir bak belki macun vardir fan tam oturmamıştır o yüzden sicaklik tavan yapar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Okan Canoğlu
Disk kullanımı yüzünden genel olarak bilgisayarda fps sorunu çekiyorum ve 150 fps aldığım oyunda 30 50 fps almaya başladım disk kullanımını düşürmek için ssd tavsiye ettiler aldım formatlayıp kurdum işletim sistemini ancak fps sorunu devam ediyor sebebini bilen var mı
İşlemci(Ekran Kartıda olabilir) sıcaklığınız çok yüksek olduğundan dolayı performans yere çakılmış.Termal macunu yenilerseniz düzelir diye düşünüyorum

WrBllATOM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serhat ERCAN
Sicaklik seviyesi çok benimde boyleydi boşta bile 90 dereceydi termal macun yeniledim simdi boşta maksimum 35 oyunda 65 sen macun degistir ama önce bir bak belki macun vardir fan tam oturmamıştır o yüzden sicaklik tavan yapar
katılıyorum termal macun etkiliyor baya

Jeadness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Furkan Dinçer
işlemcin çok ısınmış olabilir. termal macunu tekrar uygula (bilmiyorsan videoları izleyebilirsin youtube dan) arka planda çalışan uygulamaları kapatabilirsin

Top Bottom