Arkadaşlar telefonum iphone 11 uyguna şarj aileti bulamadım yardımcı olurmusunuz ? bide kadıköy tarafında şarj kablosu satanda var onlar daha mı uygun yoksa online mi uygun
program var eskiden pzt göğüs tricep
salı sırt biceps
çarşamba bacak ve omuz
ama 2-3 aydır gitmediğim için fullbody geçtim başlangıc 1-2 gün yazıyor ama 3 yada 4 gün gitmeyi planlıyorum
hocam genelde direk protein ne varsa yiyofum öğlen akşam tavuk pilav aburcubur yoktu yani full tavuk göğsü yeşillik az çok row hep bicepse vuruyor yani doğru formları hocalara sorduğumdada doğru yapıyorsun dedi ağırlıkları değiştirdim aynı bicepse vuruyor
ben row machinede hala aynı kaldım 30 kilo mu ne belkide daha az hatırlamıyorum ama şöyle diyim her öğünümde tavuk vardı protein yeterli aldığımdan eminim kaloride sorun var oda çok zor çiğ tartmak hep zahmetli
sorunum var galiba
amacım yağ yakmak hocam kendi halimden memnum değilim 6 ayda düzgün yağ yakamadım kas bile kazanamadım boşuna gittiğimi hissediyorum göğüsüm düzgün çalışmıyor hala sırtımda öyle ama biceps arka kol karı bacak inanılmaz çalışıyor
arkadaşlar herkese selam bütün hareketler dahilinde barfiks hariç sırtımı hiç hissetmiyorum odaklansam bile olmuyor 43 kiloda skolyozuma vuruyordu ağırlığı arttırdım bu sefer bicepse daha çok vuruyor ben anlamadım nasıl aşıcam bu durumu
arkadaşlar normal tavuk yemeyi seviyorum baymıyorda ama soslu daha güzel oluyor soya soslu tavuk göğsü spor için uygun mu 800-850g tavuk göğsü yapıyorum 1 hafta için
aga ben tartıya direk 200g pişmiş 200 gr pişmiş diye hesaplıyodum pirinci
1757716172
öğlen 100 gr haşlanmış olması gerekmiyornmu
1757716594
boşverin hıcsm olacağı kadar artık iyi geceler