Arama sonuçları: *

1. Daizzy

Ghost of Tsushimada ışık patlamaları oluyor

Özellikle yağmurlu havalar da bir anda önüme beyaz bir ışık düşüyor ve tüm ekranı beyaz renge çeviriyor beni aşırı rahatsız ediyor bu durum çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Ekran kartım: AMD 6750XT Işlemcim: AMD RYZEN 5 5600X Ana kart: ASUS PRIME B550 PLUS
  2. Daizzy

Assassin's Creed Origins oyundan atıyor?

Arkadaşlar selam AC Originsi steamden satın aldım, yükledim ve girdim ancak "press any key" tuşuna bastıktan sonra oyundan atıyor. Hiçbir hata kodu vesayre almıyorum garip bir şekilde anlamadım Sistemim: Acer aspire F15 f5-573g-52pj -------- Nvidia GeForce 940mx (2 GB VRAM) Intel I5-7200U 1 TB HDD
  3. Daizzy

RX 6600 sistem nasıl

Peki herhangi bir boş kasa onerebilir misiniz sogutucuyla uyumlu
  4. Daizzy

RX 6600 sistem nasıl

Evet oyle düşünüyorum bende. Soğutucu kasaya uyuyor mu var mı bilginiz?
  5. Daizzy

RX 6600 sistem nasıl

Hocam bu kasa için fazla gereksiz şunu alabilirsiniz diyeceğiniz bir şey var mı? Asıl korktuğum kasa ile soğutucunun uyuşmaması onun dışında güçlü bir kasa oldu işlemcinin parasını eklememisim 150 euro ordanhadi üstüne 50 euro daha koydum ana kartı Asus prime B-550M pro yaptım desek 900€ gibi bir...
  6. Daizzy

RX 6600 sistem nasıl

Kasa: EMPIRE GAMING - PC case Gamer Ruby – ARGB Medium Tower ATX, MATX, ITX – Mainsblende – Sidewall made of acrylic glass – 4 fans 3 pin 5V LED RGB Addressable 120 mm -MB Sync – White Işlemci soğutucu: Cool MasterLiquid ML240L V2 RGB CPU cooler white(kasa ile soğutucu uyuşuyor mu emin değilim...
  7. Daizzy

Gigabyte Radeon RX 6600 Eagle 8GB hakkında

SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6600 tercih eder misiniz peki?
  8. Daizzy

Şuanda almayı düşünmüyorum gözüme bir kestirdim ama fikrinizi almak istiyorum bu kart hakkında ondan sordum iyi yanı kötü yanı vesayre
  9. Daizzy

Selamün aleyküm arkadaşlar. Gigabyte Radeon RX 6600 eagle 8 GB bu kart hakkında sorun yaşadığınız bir olay oldu mu? Sevmediğiniz veya sevdiğiniz kısımları anlatır mısınız?
  10. Daizzy

25k-35k laptop önerisi

Hocam bu laptobların tutucuları zayıf oluyor bir carpma ile kırılabilir yani sağlam değil önermem birde fiyat bandını aşmışsınız
  11. Daizzy

25k-35k laptop önerisi

Selam arkadaşlar, sizden bu fiyat bandında öneri istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şu anlık gözüme çarpan Laptop bu. Siz ne diyorsunuz...
  12. Daizzy

Laptop kendi kendine kapanıyor

Anlamadığım şekilde son zamanlarda çok sıklıkla karşılaşıyorum Mount and Blade:Warband girdiğim zaman kapanıyor ya da bilgisayar tam açtım windows ekrani geldi kapanıyor. Görev yöneticisinden takip ediyorum sürekli şuan ram takviyesi gerekiyor hatta sipariş ettim ama önceden böyle sorunlar...
  13. Daizzy

Çözüldü✓ Acer Aspire F15 f5-573g-52pj laptobuma uyumlu ram arıyorum.

Nvidia experience cok harciyor kaldir diyorum kalkmiyor .ddd 1704808663 Çok teşekkürler yardımın için 1704809209 Bu arada kanki ben Almanya'da oturuyorum yeni taşındım amazondan alicam oyuzden yani güvenilirlik kısmında bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Suanlik geçici laptop getirdi amcam...
  14. Daizzy

Ben size foto atiyim daha iyi anlaşılması için 1704808154 Ya birde neden bostayken ramin %50 sini kullanıyor laptop
  15. Daizzy

Istediğin burada dostum 1704807473 Sanırım attığım resimde part numarası değişik senin attığın linke gore
  16. Daizzy

Cevabınız için teşekkürler, eve gidince bakicam şuanda okulda olduğum için bakamıyorum maalesef
  17. Daizzy

Acer Aspire F15 f5-573g-52pj laptobuma uyumlu ram arıyorum. Yardımcı olur musunuz
  18. Daizzy

Rtx 4060 laptoplu sistem alınır mı?

Teşekkür ederim yanıtınız için, peki bu site guvenilir mi cok bir bilgim yok.
  19. Daizzy

Rtx 4060 laptoplu sistem alınır mı?

Selam arkadaşlar bu sistem iyi mi yardımcı olur musunuz herhangi bir darboğazla karşılaşır mıyım...
Geri