Arama sonuçları: *

• Users: hola
  • Order by date
  1. hola

PlayStation 5 mi Xbox Series X mi Almalıyım?

yunus noldu ya Xbox konsol işinden ayrılılyordu hani ama adamlar 2 tane konsol çıkartacağız diyorlar! hem de biri el konsolu olacakmış :D ah yunus spamci yanlış bilgilendirici yunus yakalandın yunus :D bitmiyor yunus'un yanlış bilgilendirmeleri bitmiyor :D yunus ta yalanlar biter mi bitmez...
  2. hola

Tüm yabancı forumlar oyunların ilk günden geleceğini anlamışlar bir sen anlmamışsın hiç şaşırmadım! :D Sony özel oyun devri bitmiştir bu kadar basit. Sen niye sadece yunus ceza almak istemediği için sustuğunda veya o ceza aldığı dönemlerde yazıyorsun! ah yunus ah yakalandın yunus :D
  3. hola

Senin süreci hızlandırmak istiyor dediğin şey zırvalamaktan başka bir şey değil. Öyle yaparak para kazanamazsın bu kadar basit herkes aynı sonuca varıyor sen ısrarla inat ediyorsun. Bir sene sonra çıkacak oyunun bile Youtube'da binlerce gameplay videosu olacak kim niye alsın o saatten sonra o...
  4. hola

Playstation özel oyunlarının PC'de satış rakamları 2020'de çıkan Horizon Zero Dawn 3.3 milyon satmış en çok satan o zaten. Daha sonra 2.5 milyon satan GOW geliyor 14 ocak 2022'de çıkmış tüm oyunlar çok az satmış PC'de neden peki? Linkin yorumunda herkes aynı şeyi yazmış çünkü oyunlar PC...
  5. hola

Bir tane yalan yanlış bilgi verdiğim yok Sony başkanının açıklamalarında herkes ilk gün PC ye oyun gelmesini anlamış çünkü para kazanmak istiyoruz demiş para kazanmak istiyorsan eskimiş oyunlardan kazanamazsın. her gün sizin gibileri reil ettim burada. Sony başkanını bile yalanlayan gördüm :D...
  6. hola

Hayırdır seni bu kadar kesin konuşturan nedir burada? sanki Phil Spencer kesin konuşmuş gibi yorum katmışsın kendinden açık açık manipülasyon yapmışsın! Yanlış bilgilendirmeden dolayı banlanman lazım! 1709439706 Off 20 defa açıkladım ya anlamıyorsan nörolojiye filan görün algılanmanda sıkıntı...
  7. hola

Zamanla ilk günden gelecek oyunlar neyin inkarı bu herkes aynı şeyi anlamış işte! Yanlış bilgiden banlanan birileri olacaksa onlar siz olursunuz hem yanlış bilgi hem birden çok hesap yüzünden! bu başlık mesela forumun yüz karasıdır. hem spam hem yanlış bilgilendirmenin kralıdır daha ötesi...
  8. hola

Şeyma yanlış anladı ben yanlış anladım bi dünya insan yanlış anladı ama sen doğru anladın öyle mi :D Bu arada; Sony'nin PlayStation oyunlarını PC'ye getirme planlarındaki yol haritası, artık görevi bırakan CEO Jim Ryan tarafından belirlenmişti. Buna göre PlayStation özel oyunları, piyasaya...
  9. hola

Tıpış tıpış Playstation özel oyunları PC ye gelecek Sony başkanı Hiroki Totoki diyor ki, şirketin oyun bölümünün kâr marjını yükseltmesi için agresif olmasını gerektiğini söyledi. Kârın bir kısmının PS’e özel oyunların PC’ye çıkmasıyla olabileceğini sözlerine ekledi. Her şey burada aslında adam...
  10. hola

Senin mantığınla gidiyorumdur belki hani 4 oyun çıktı devamı gelecek diyorsun ya ben de bir sürü Playstation özel oyunu PC ye çıktı devamı gelecek hatta ilk günden çıkacak diyorumdur :D Xbox o kadar oyun firmasını boşuna almadı para kazanmak için aldı bazı oyunları her platforma çıkartacak...
  11. hola

Adam açık açık bizim X futbolcu karşı takıma gol atamaz futbol bu top oraya çarpar buraya çarpar bir şekilde atar bilemeyiz demiş yani kısaca piyasa durumuna göre tavır alırız ama çıkmayacak demiş hatta öncesinde bunları diğer platformlara çıkarmayacağız demiş çıkış tarihi vermiş mi hayır şu...
  12. hola

Hiç yorum katmadan Phil Spencer'in verdiği cevap bu "Microsoft yakın zamanda PlayStation 5 ve Nintendo Switch'e dört Xbox oyununun geleceğini duyurdu ve Phil Spencer özellikle şirketin Starfield veya Indiana Jones' u rakip sistemlere getirme planının olmadığını belirtti. Fakat bu gelecekte...
  13. hola

xbox series x alınır mı ?

Tüm Xbox özel oyunları PS ye gelmeyecek ama Sony Playstation özel oyunları PC ye gelecek o yüzden PC al alabiliyorsan PC alamıyorsan Xbox Store, Play Station Store'a göre çok daha ucuz Xbox Series X al. Böyle yalan yanlış bilgiler verenlere de kulak asma.
  14. hola

PlayStation Store'da Bazı Oyunlara Yine Zam Geldi!!

PS 5 in hangi özel oyunu var sayar mısın? :D remake remastered harici!
  15. hola

Xbox yeni konsol çıkartmayacak dedin ben çıkartacak dedim sen rezil oldun hatta Xbox ekstra olarak el konsoluda çıkartacak. https://www.techinside.com/microsofttan-dev-adim-yeni-nesil-xbox-ile-oyun-deneyimi-zirveye-cikiyor/...
  16. hola

Yunus'un sahte bir diğer hesabı da damlamış yunus'u engelleyince buradan yazmış kıyamam yunus çok mu sesini duyurmak istiyorsun :D herhangi primat türüne anlatsam şimdiye anlardı ama bazı arkadaşların zekaları anlamaya yetmiyor maalesef! Phil Spencer Starfield ve Indiana Jones oyununun diğer...
  17. hola

Senin kankin açık açık yalan söyleyip manipülasyon yaparsa ve bende bunları çürütüp sizi yalancı çıkarırsam ben maydonoz olmamış doğrucu olmuş olurum ama siz yalancı olmuş olursunuz! sorduğum sorulara niye cevap vermedin :D
  18. hola

Şu forumu tarafsız okuyan herkes kimlerin fanboy olduğunu görebilir! Siz Sony başkanı Hiroki Totoki'yi bile yalanlayacak kıvama gelmişsiniz :D:D:D bu neyin kafasıdır yahu? sizin ünvanınız nedir yetkiniz nedir bir açıklayın herkes öğrensin :D Sony başkanını yalanlamak neyin kafası arkadaş :D
  19. hola

bana hakaretten her defasında en çok cezayı alan kendisi olur :D yalanlarını ortaya çıkarınca saldırıyordu. korkudan başlığa yazmamı engelletti sonra konuya kilit attırdı :D:D
  20. hola

Korkağın teki o önceki konuda onun iddialarını çürütünce önce başlığa yazmamı engelledi sonra konuya kilit attırdı :D
Geri