Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Asus Rog Flow X13 3050ti hala alınır mı?

Hocam Tensorflow ile model trainlemem lazım ve 3050 TI açık ara tablet veya telefondan 200 300 kat hızlı çalışacak, sadece kod yazmak tabi ki her cihazla yapılabilir. Ama ben hem hızlı hem ergonomik hem de istediğim yerde istediğim işi istediğim kadar yapabileceğim bir cihaz istiyorum. 2560 CUDA...
  2. A

Evet ama aynı fiyata daha çok performans çıkmıyor, ayrıca tableti alıp derse gidersem kod yazamam doğru düzgün. Yani bilgisayarı da götürmem gerekir. Yük artıyor bu sefer de, sırtımda 10 kilo taşımak üzücü olur tüm gün
  3. A

evet evet farkındayım ama dediğim gibi amacım RDR2'yi ultrada oynamak değil, üniversite boyunca bana dert çıkartmamasını istiyorum sadece. Pil ömrü iyi olsun, mümkünse sağlam olsun, ısınmasın falan
  4. A

Hocam onda herhangi bir oyunu düzgün oynayamam ama rtx 3050 ti gibi, ondan demiştim hem oyun oynatabilecek bir cihaz olmalı hem not tutabileceğim. Hatta oyun çok umrumda da değil kod yazmakla çok uğraştığım için rahat rahat kod yazıp çalıştırabiliyor olmalıyım ki rtx 3050 ti machine learning...
  5. A

Sağol hocam, bakmıştım buna da ama 16gb ram ve 512 gb ssd yeter bana gibi geliyor. 3 yıl sonra değişeceğim için problem yaşayacağımı zannetmiyorum bu özelliklerle, sağol tekrardan
  6. A

Evet evet baktım, ama fiyatlara göre asus yine önde çıkıyor. Heralde bundan başka seçeneğim kalmadı yani
  7. A

1 ay kullanılmış sadece evet hocam. inceleyip alacağım hiçbir problemi yoksa
  8. A

Hocam sabahtan akşama kadar oyun oynamayacağım genel olarak 3 4 yıl boyu oyunları low'da açsa yeter zaten. İstediğim yere götürüp işimi orada halledebilmek istiyorum. Özellikle kodlama ve AI ile uğraştığımdan hem işlemcinin iyi oluşu hem de taşınabilirlik çok önemli. Yoksa ben de alırım 4060 lı...
  9. A

hem oyuncu laptopu hem tablet olup not alabileceğim başka bir cihaz var mı ki piyasada, o markalarda da yok diye biliyorum
  10. A

Üniversite öğrencisiyim ve günde 10 sayfalık not çıkıyor, kağıt kalem biraz problem yapıyor. O yüzden tablet ve pc almak yerine direkt rog flow x13 e geçmek istedim. Hem not tutmak hem de oyun oynamaya devam edebilmek istediğimden yapıyorum. Yoğun kullanımda günümü rahat rahat çıkarır gibi...
Top Bottom