Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Rog Flow X13 3050ti hala alınır mı?

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
Üniversite öğrencisiyim ve günde 10 sayfalık not çıkıyor, kağıt kalem biraz problem yapıyor. O yüzden tablet ve pc almak yerine direkt rog flow x13 e geçmek istedim. Hem not tutmak hem de oyun oynamaya devam edebilmek istediğimden yapıyorum. Yoğun kullanımda günümü rahat rahat çıkarır gibi duruyor. Daha iyi bir önerisi olan varsa dinlemek istiyorum, sizce alınır mı sağlam mıdır?

bilgisayar:
Ryzen 7 6800h
RTX 3050 TI
512 GB SSD
16 GB DDR5 Ram
29500tl

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Pahalı. amd işlemcili acer, asus, msilara bakabilirsiniz. rtx 4050 ile 3060 bulunabiliyor diye biliyorum o paraya.

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı. amd işlemcili acer, asus, msilara bakabilirsiniz. rtx 4050 ile 3060 bulunabiliyor diye biliyorum o paraya
hem oyuncu laptopu hem tablet olup not alabileceğim başka bir cihaz var mı ki piyasada, o markalarda da yok diye biliyorum

En İyi Cevap
3
hem oyuncu laptopu hem tablet olup not alabileceğim başka bir cihaz var mı ki piyasada, o markalarda da yok diye biliyorum
Üstteki arkadaşı takma, takoz gaming bilgisayarlarla 2si1 arada cihazı karşılaştırıyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Ya ben bir şey soracağım ama nereye yazacağımı bilmiyorum 6000 TL ye kadar limit bu laptop alacaktimda
Konu açabilirsiniz. Ana sayfada sağ üst kısımlarda yeşil renkliydi sanırsam yeni konu aç butonu ne var. Oradan kategorisini seçip konu ne ise, konu açabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki arkadaşı takma, takoz gaming bilgisayarlarla 2si1 arada cihazı karşılaştırıyor.
Kasa kalitesinin faydası olmayacak 4 gb vram ve 5.3 tflops güç yetmediği zaman. 3050 ti güçsüz bir kart. Yetersiz.

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu açabilirsiniz. Ana sayfada sağ üst kısımlarda yeşil renkliydi sanırsam yeni konu aç butonu ne var. Oradan kategorisini seçip konu ne ise, konu açabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa kalitesinin faydası olmayacak 4 gb vram ve 5.3 tflops güç yetmediği zaman. 3050 ti güçsüz bir kart. Yetersiz.
Hocam sabahtan akşama kadar oyun oynamayacağım genel olarak 3 4 yıl boyu oyunları low'da açsa yeter zaten. İstediğim yere götürüp işimi orada halledebilmek istiyorum. Özellikle kodlama ve AI ile uğraştığımdan hem işlemcinin iyi oluşu hem de taşınabilirlik çok önemli. Yoksa ben de alırım 4060 lı sahibinden'den bi hp victus , ama amacım o tarz bir işlem değil. hem 2 sene sonra dert yaşarsam XG Mobile alıp takabilirim de

Emsal

80+ Silver
Üniversite öğrencisiyim ve günde 10 sayfalık not çıkıyor, kağıt kalem biraz problem yapıyor. O yüzden tablet ve pc almak yerine direkt rog flow x13 e geçmek istedim. Hem not tutmak hem de oyun oynamaya devam edebilmek istediğimden yapıyorum. Yoğun kullanımda günümü rahat rahat çıkarır gibi duruyor. Daha iyi bir önerisi olan varsa dinlemek istiyorum, sizce alınır mı sağlam mıdır?

bilgisayar:
Ryzen 7 6800h
RTX 3050 TI
512 GB SSD
16 GB DDR5 Ram
29500tl
2.el heralde hocam

Emsal

80+ Silver
Makul duruyor hocam dediğin gibi seçenek pek yok
Msi sumnit modeli var onun 2.el piyasasına da bir göz atabilirsiniz

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
Makul duruyor hocam dediğin gibi seçenek pek yok
Msi sumnit modeli var onun 2.el piyasasına da bir göz atabilirsiniz
Evet evet baktım, ama fiyatlara göre asus yine önde çıkıyor. Heralde bundan başka seçeneğim kalmadı yani

Emsal

80+ Silver

Bi göz atabilirsiniz bu dikkatimi çekti sadece pazarlıkla ne olur ve sizin attığınız mı bu mu daha iyi ona siz karar verirsiniz

Hayırlısı olur inşaallah kolay gelsin

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
Sağol hocam, bakmıştım buna da ama 16gb ram ve 512 gb ssd yeter bana gibi geliyor. 3 yıl sonra değişeceğim için problem yaşayacağımı zannetmiyorum bu özelliklerle, sağol tekrardan

Top Bottom