Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Rog Flow X13 3050ti hala alınır mı?

En İyi Cevap
3
Kasa kalitesinin faydası olmayacak 4 gb vram ve 5.3 tflops güç yetmediği zaman. 3050 ti güçsüz bir kart. Yetersiz.
4050 12 gb olsun üstüne 3 kat daha güçlü olsun, kalemle not alabilecek mi? Hayır. O zaman 4050de çöp kasa alır o fiyata 4060ti sistem alır hem daha güçlü hem vrami fazla. Saçma sapan adamın isteğine uygun olmayan öneriler yapıyorsunuz.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
4050 12 gb olsun üstüne 3 kat daha güçlü olsun, kalemle not alabilecek mi? Hayır. O zaman 4050de çöp kasa alır o fiyata 4060ti sistem alır hem daha güçlü hem vrami fazla. Saçma sapan adamın isteğine uygun olmayan öneriler yapıyorsunuz.
Eğer kalem isteniyorsa Tab S9+ vs. daha mantıklı. İleride Windows 11 de kurabilir Android'i silip ya da dual boot olarak.

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
Eğer kalem isteniyorsa Tab S9+ vs. daha mantıklı. İleride Windows 11 de kurabilir Android'i silip ya da dual boot olarak.
Hocam onda herhangi bir oyunu düzgün oynayamam ama rtx 3050 ti gibi, ondan demiştim hem oyun oynatabilecek bir cihaz olmalı hem not tutabileceğim. Hatta oyun çok umrumda da değil kod yazmakla çok uğraştığım için rahat rahat kod yazıp çalıştırabiliyor olmalıyım ki rtx 3050 ti machine learning konusunda beni rahat rahat tutar

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Hocam onda herhangi bir oyunu düzgün oynayamam ama rtx 3050 ti gibi, ondan demiştim hem oyun oynatabilecek bir cihaz olmalı hem not tutabileceğim. Hatta oyun çok umrumda da değil kod yazmakla çok uğraştığım için rahat rahat kod yazıp çalıştırabiliyor olmalıyım ki rtx 3050 ti machine learning konusunda beni rahat rahat tutar
3050 Ti ile GPGPU amaçlı kullandığımd (OpenCL 3.0 ile) kod çözme performansı yine iyiydi. Fakat güncel oyunlarda VRAM ve gücü yetmiyor. Çoğu yeni oyun sınırda kalıyor.

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
3050 Ti ile GPGPU amaçlı kullandığımd (OpenCL 3.0 ile) kod çözme performansı yine iyiydi. Fakat güncel oyunlarda VRAM ve gücü yetmiyor. Çoğu yeni oyun sınırda kalıyor.
evet evet farkındayım ama dediğim gibi amacım RDR2'yi ultrada oynamak değil, üniversite boyunca bana dert çıkartmamasını istiyorum sadece. Pil ömrü iyi olsun, mümkünse sağlam olsun, ısınmasın falan

oliveforge99

80+ Silver
evet evet farkındayım ama dediğim gibi amacım RDR2'yi ultrada oynamak değil, üniversite boyunca bana dert çıkartmamasını istiyorum sadece. Pil ömrü iyi olsun, mümkünse sağlam olsun, ısınmasın falan
Bunun yerine hem tablet hem de bilgisayar alabilirsiniz. Değerlendirdiniz mi?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
O zaman bu bulduğunuz ROG modeli gayet uygun sizin için. Zaten Ryzen bir şey şart pil performansı için.

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
Bunun yerine hem tablet hem de bilgisayar alabilirsiniz. Değerlendirdiniz mi?
Evet ama aynı fiyata daha çok performans çıkmıyor, ayrıca tableti alıp derse gidersem kod yazamam doğru düzgün. Yani bilgisayarı da götürmem gerekir. Yük artıyor bu sefer de, sırtımda 10 kilo taşımak üzücü olur tüm gün

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Evet ama aynı fiyata daha çok performans çıkmıyor, ayrıca tableti alıp derse gidersem kod yazamam doğru düzgün. Yani bilgisayarı da götürmem gerekir. Yük artıyor bu sefer de, sırtımda 10 kilo taşımak üzücü olur tüm gün
Performans kısmı doğru fakat kod kısmı tamamen yanlış. Ubuntu vs ile ben telefonumdan derleme vs yaptım uzun bir süre. Yapılabiliyor yine rahatça Visual Studio Code vs ile.

alaryumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Şahin
Performans kısmı doğru fakat kod kısmı tamamen yanlış. Ubuntu vs ile ben telefonumdan derleme vs yaptım uzun bir süre. Yapılabiliyor yine rahatça Visual Studio Code vs ile.
Hocam Tensorflow ile model trainlemem lazım ve 3050 TI açık ara tablet veya telefondan 200 300 kat hızlı çalışacak, sadece kod yazmak tabi ki her cihazla yapılabilir. Ama ben hem hızlı hem ergonomik hem de istediğim yerde istediğim işi istediğim kadar yapabileceğim bir cihaz istiyorum. 2560 CUDA çekirdeği de gayet yeterli bence. Üst düzey işlerde AWS kullanacağım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,185
Üyeler
163,962
Son üye
boggeyma
Top Bottom