Arama sonuçları: *

1. I

Bilgisayarımda FPS sorunu

Merhaba, ekran kartı driver larını nereden kurdunuz?
  2. I

B450m-k iyi midir?

Büyük ihtimalle uyumludur ama link atarsan daha iyi olur, ayrıca ryzen 5 1600 AF(12nm yazar) öneririm 2600 ile aynı performansı verir ve 300 tl daha ucuzdur.
  3. I

GTX 760 Performans düşüşü

Driver booster allah bilir hangi driveri kurdu, aşağıda verdiğim linkteki adımları uygulayıp driveri kökünden silmen ve sonra orijinal driveri nvidia'nın sitesinden indirmen gerekiyor. Driver güncelleyici programlar saçma sapan kaynaklardan kurar ve bu sorunu yaşatır, bir daha kullanmamanı...
  4. I

Gametech 550w PSU Alınır mı?

Bende tavsiye etmem, sistemini PSU ya emanet ediyorsun sonuçta , biraz kaliteli bir şey almak lazım. Şebekede ani bir voltaj yükselmesinde ne olacağı belli değil.
  5. I

i7'li Bu bilgisayar iyi mi ?

Kesinlikle tavsiye etmem, i7 dediğine bakma, eski işlemcileri koyup satıyorlar muhtemelen. Şu videodan izleyebilirsin:
  6. I

DOLAR YÜKSEK DEĞİL

İsterse dolar 1 tl olsun alım gücü düştükten sonra ne işe yarar? Doların her artması dışa bağımlı ülke olduğumuz için alım gücümüzü düşürdükçe düşürüyor.
  7. I

win 10 pro en güncel iso dosyasını nasıl indirim

Bu linkten programı indir ve başka bilgisayar için iso oluştur u seç. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Önemli Not: Sadece microsoft'un kendi sitesini kullanın, diğer kaynaklar kötü amaçlı yazılım içeriyor olabilir.
  8. I

Dolar Düşer Mi? Şuan Sistem Alınır Mı?

Şuan çoğu satıcının stoklarında azalma var ürünleri tedarik edemiyorlar, bu sebeple fiyatlar iyice şişiyor, indirim de yapamıyorlar, ama belli olmuyor bu işler biliyorsunuz. Kestirmek çok zor.
  9. I

R5 2600 vs r5 1600 12nm

Ryzen 5 1600(AF) 12 nm olan yeni sürümü r5 2600 ile hemen hemen aynı performansı verir. 1588690044 Darboğaz olmaz merak etme r5 1600 12 nm ile 1070 kullanan bir sürü bildiğim kişi var. Hiçbiri sorun yaşamıyor. 5600 xt de hemen hemen aynı 1070 ile.
  10. I

2000 TL ekran kart önerisi

1660 super'i 2000 e nerede buldunuz?
  11. I

2000 TL ekran kart önerisi

Bende alacaktım kaçırdım şu an stokta yok diyor. En ucuz 2400 e bulunuyor 1660 super şu an.
  12. I

AOC C24G1 El Capitan

Monitörü ekran kartına bağlamanız gerekiyor.
  13. I

PC ile modem uzak

https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-85-enerji-tasarruflu-300-metre-mesafeli-nano-powerline-adaptor-p-BD303175?magaza=U_Marketim&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=EAIaIQobChMI1uHqxpbq6AIVzqiaCh3LMQ12EAkYASABEgK00_D_BwE 275 tl ye bulabilirsiniz, biraz daha...
  14. I

PC ile modem uzak

Tp-link'in powerline ürünleri var, elektrik altyapısı üzerinden internet aktarıyor, hem kablo çekmenize gerek kalmıyor hem de normal kabloya göre daha iyi performans alıyorsunuz. Ben kullanıyorum, memnunum.
  15. I

Virüs Bulaştı Yardım

Kurulum tarihine bakılırsa Nisan 2020 gözüküyor ve normalde kaldırılabilmesi gerekir, Chromium kılığına girip veri çalan bir virüs var, internetten bakabilirsin. Büyük ihtimalle o virüs bulaşmış.
  16. I

Virüs Bulaştı Yardım

Bir an önce internetini kapat, bu virüs tüm şifrelerini ve hesaplarını çalmış olabilir, önemli hesaplarının şifresini değiştir. 1586699272 Bu videodaki adımları uygulayabilirsin: Bu adımlardan sonra her ihtimale karşı bilgisayarını iyi bir virüs programıyla tam tarama yapmanı tavsiye ederim.
Geri