Kablo çekebilirim ama duvar delme vs. iş olur mu? Çünkü kablolarin yerde olmasi bir sorun olmaz benim icin. Yani duvat delmeden de kablo cekebilirmiyim?Ethernet kablosu çekeceksiniz. Kaç metre geliyorsa ona göre ayarlayın duvarların dibinden pc'nize ethernet kablosu çekin.
Fiyatlari kac tl arasi hocam bunlarinTp-link'in powerline ürünleri var, elektrik altyapısı üzerinden internet aktarıyor, hem kablo çekmenize gerek kalmıyor hem de normal kabloya göre daha iyi performans alıyorsunuz. Ben kullanıyorum, memnunum.
Kablo çekebilirim ama duvar delme vs. iş olur mu? Çünkü kablolarin yerde olmasi bir sorun olmaz benim icin. Yani duvat delmeden de kablo cekebilirmiyim?
Çekebilirsiniz metre ölçer ile her duvarın köşesini ölçün modeminizin yanına kadar kaç metre geldiyse biraz fazlasını alın. Kablonun bi ucunu modeme bi ucunu pc'nize bağlayın.Kablo çekebilirim ama duvar delme vs. iş olur mu? Çünkü kablolarin yerde olmasi bir sorun olmaz benim icin. Yani duvat delmeden de kablo cekebilirmiyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cat7 kablo cat5 kablo bu ikisi fark oluyormu?Wifi adaptörleri genel de iş görmektedir. Ancak elinizde iki modem varsa bunları birbirine bağlayabilirsiniz. Onun haricinde eğer imkanınız varsa cat7 kablo çekmenizi öneririm.
Cat7 kablo cat5 kablo bu ikisi fark oluyormu?Wifi adaptörleri genel de iş görmektedir. Ancak elinizde iki modem varsa bunları birbirine bağlayabilirsiniz. Onun haricinde eğer imkanınız varsa cat7 kablo çekmenizi öneririm.
275 tl ye bulabilirsiniz, biraz daha araştırmayla daha ucuza da bulabilirsiniz, en iyi çözüm bu ama tabi kabloda çekebilirsiniz, bütçenize göre karar verebilirsiniz, ben 75 tl ye 200 mpbs modeli almıştım yıllar önce, ama satışı bitmiş sanırım.Kablo çekebilirim ama duvar delme vs. iş olur mu? Çünkü kablolarin yerde olmasi bir sorun olmaz benim icin. Yani duvat delmeden de kablo cekebilirmiyim?
Fiya
Fiyatlari kac tl arasi hocam bunlarin
Cat7 kablo cat5 kablo bu ikisi fark oluyormu?
Farklı evet cat7, daha iyidir, Cat6 da alabilirsin. Almışken iyisini al.Cat7 kablo cat5 kablo bu ikisi fark oluyormu?