Arama sonuçları: *

1. umutyiğithan

acil yardım pc oyun oynarken sık sık takılmalar yapıyor

eyvallah kardeşim, dediğini yaptım hem fps arttı hem de takılmalar olmuyor, emeğine sağlık. Teşekkürler
  2. umutyiğithan

acil yardım pc oyun oynarken sık sık takılmalar yapıyor

Dell g315 3590 model oyuncu laptopu kullanıyorum fakat özellikle son 1 aydır fps oyunlarında takılmalar oluyor. termal macun gibi bakımlarını yapalı 1 hafta bile olmadı ama sıkıntı hala devam ediyor. Sıkıntıyı bilen biri yardım ederse sevinirim.
  3. umutyiğithan

Dell G315 Isınma Sorunu

eyvallah çok sağol :D
  4. umutyiğithan

Dell G315 Isınma Sorunu

monster da ileri doğru sıkıntı çıkarıyor şu anlık ısınmasının bi sorunu yok ama ileri doğru ne olur bilmem. Fan dediğim laptop soğutucusu altına konulan fanlı soğutucu çünkü vakum cihaza uymuyor.
  5. umutyiğithan

Dell G315 Isınma Sorunu

aynen benim de aklıma geldi ama oyunda performans düşüşü olmuyor acaba msı afterburner yanlış mı ölçüyor diye düşünüyorum ve ayrıca laptop fanı almayı düşünüyorum hava ızgaraları geriye doğru çok ısındığı için 3 dereceden fazla etkiler diye düşünüyorum.
  6. umutyiğithan

Dell G315 Isınma Sorunu

pc yi daha yeni aldım 2 ay oldu 1586710522 Bir de bu kadar yuksek sıcaklıkta oyun oynamak işlemciye zarar verir mi?
  7. umutyiğithan

Power tusuna basiyorum calisip geri duruyor sonra kendisi tekrardan basliyor.

fan yetersiz olabilir soğumadığından dolayı sistem kendini kapatır.
  8. umutyiğithan

Hangisi monitörü seçmeliyim?

bence viewsonic daha iyi monitoru sadece pc'de olarak kullanıyorsan
  9. umutyiğithan

Dell G315 Isınma Sorunu

dell g315 model laptop'um var. Oyun esnasında msı afterburnerla ölçüm yaptığımda cpu sıcaklığı 100 derece olarak gozukuyor kullanıma yuzde 20 civarı. işlemciyi soğutmam için bi öneriniz var mı. (Bu arada laptop vakum soğutucusu cihaza uymuyor.)
Top Bottom