Neler Yeni

Dell G315 Isınma Sorunu

ventioNN

80+ Platinum
macun değişikliği ve bakım. ve fan takviyesi.

Hweord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tuna Dinçer
Dell Laptoplarda ısınma kaçınılmaz. Noteebook soğutucu deniyebilirsiniz fakat 3 derecede fazla fark ettirmez. Vakum 8 derece soğutuyordu benim Asus Laptopumu fakat Delllerde kaçınılmaz ısınma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemciye tabi ki zarar verir. Hatta sadece işlemci ile kalmayıp diğer elektronik aksamlarada zarar verebilir. Oyunlarda da performans azaltır. Undervolt deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Yiğithan Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dell Laptoplarda ısınma kaçınılmaz. Noteebook soğutucu deniyebilirsiniz fakat 3 derecede fazla fark ettirmez. Vakum 8 derece soğutuyordu benim Asus Laptopumu fakat Delllerde kaçınılmaz ısınma.

İşlemciye tabi ki zarar verir. Hatta sadece işlemci ile kalmayıp diğer elektronik aksamlarada zarar verebilir. Oyunlarda da performans azaltır. Undervolt deneyebilirsiniz.
aynen benim de aklıma geldi ama oyunda performans düşüşü olmuyor acaba msı afterburner yanlış mı ölçüyor diye düşünüyorum ve ayrıca laptop fanı almayı düşünüyorum hava ızgaraları geriye doğru çok ısındığı için 3 dereceden fazla etkiler diye düşünüyorum.

Hweord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tuna Dinçer
Keşke bunun yerine Monster alsaydın. Çok daha iyi.

Fanın uymayacağına emin misin ? Vakumlununç

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Yiğithan Savaş
Keşke bunun yerine Monster alsaydın. Çok daha iyi.

Fanın uymayacağına emin misin ? Vakumlununç
monster da ileri doğru sıkıntı çıkarıyor şu anlık ısınmasının bi sorunu yok ama ileri doğru ne olur bilmem. Fan dediğim laptop soğutucusu altına konulan fanlı soğutucu çünkü vakum cihaza uymuyor.

Hweord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tuna Dinçer
Monsterda bir sorun yaşamadım 6 yıldır. Yaşayan varsa billmiyorum ailecekte Monster kullanıyoruz. Şuan ki tek çözümün o alta koyulanlar sanırım. Vakum uymuyorsa 3 derece de bişiydir. Tek çözüm alta koyulanlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Yiğithan Savaş
Monsterda bir sorun yaşamadım 6 yıldır. Yaşayan varsa billmiyorum ailecekte Monster kullanıyoruz. Şuan ki tek çözümün o alta koyulanlar sanırım. Vakum uymuyorsa 3 derece de bişiydir. Tek çözüm alta koyulanlar.
eyvallah çok sağol :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,804
Üyeler
168,199
Son üye
Brexy
Top Bottom