Arama sonuçları: *

1. B

sizce hangi dövüş sporu

vücut ağırlığını kullanabildiğim sporlara daha sıcak bakıyorum aslında muay thai diye düşünüyordum ama bedenimde fiziksel olarak hasar bırakma ihtimali olan sporlarıda pek tercih etmiyorum sizce öğrenilmesi gereken dövüş sporu ne olmalı
  2. B

uyku felci tedavisi varmı

uyku felcini sıklıkla yaşıyorum. Bunun tedavisi varmı? varsa nasıl oluyor ilaçla falanmı tedavi alan varmı korkutucu bi hal almaya başladı hemen hemen 3 ayda bi yaşıyorum ve artık sıkıldım tedavisi ilaç dışında başka şekilde yapılıyormu
  3. B

4 ile 7 k Arası Bütçem var ekran kartım nvdia destekli

fps oyunları oynayacaksan 27 inç abartı buyuk attığın monitörlerden hem inç hem hz açısından samsung
  4. B

yaşadığım şey sadece uyku felcimi?

normalde başlarda öyle oluyodu sadece daha sonrasında kulağımda rüyalarımda söylenen şey tekrar edilince korkutucu olmaya basladı
  5. B

yaşadığım şey tam olarak ne ?

rüyamda bi arkadaşımla italyada olduğumu gördüm ve arkadaşım bana buraya gelen türklere bi cümle kurduklarını onlara burayı sevdirmek için bunu smylediklerini söyledi ve cümlede “bu yorumu…” diye başlıyor devamını hatırlamıyorum herneyse bir restoranttayız ve bi kadın bize bunu söylüyor cümle...
  6. B

ne olduğu hakkında bi fikrim yok.
  7. B

rüyamda bi arkadaşımla italyada olduğumu gördüm ve arkadaşım bana buraya gelen türklere bi cümle kurduklarını onlara burayı sevdirmek için bunu smylediklerini söyledi ve cümlede “bu yorumu…” diye başlıyor devamını hatırlamıyorum herneyse bir restoranttayız ve bi kadın bize bunu söylüyor cümle...
Geri