uyku felcini sıklıkla yaşıyorum. Bunun tedavisi varmı? varsa nasıl oluyor ilaçla falanmı tedavi alan varmı korkutucu bi hal almaya başladı hemen hemen 3 ayda bi yaşıyorum ve artık sıkıldım tedavisi ilaç dışında başka şekilde yapılıyormu
3 ayda bi iyimiş bendede olsa keşke pek işe yaramıyor ilaç ta alışırsan gözlerini kapatabilirsin inan bana bi süre sonra korkmuyacaksınuyku felcini sıklıkla yaşıyorum. Bunun tedavisi varmı? varsa nasıl oluyor ilaçla falanmı tedavi alan varmı korkutucu bi hal almaya başladı hemen hemen 3 ayda bi yaşıyorum ve artık sıkıldım tedavisi ilaç dışında başka şekilde yapılıyormu
Sağlıkçı değilim ve tedavini bilemem ancak stresli olmak uyku felcinin belli başlı sebeplerinden biridir zira uyku felci denilen şey uyku sırasında bilincin aniden açılması ve buna rağmen kasların hala "uyku" durumunda olmasıdır. Bunun için melatonin takviyesi almayı ve yastığına veya yastığının kenarına lavanta yağı damlatmayı deneyebilirsin. Ayrıca uyku felci sırasında belli bir kasını oynatmaya odaklanmak uyku felcinden çıkmanı sağlayabilir. Çok geçmiş olsun.
ha bu arada ben gözlerimi yada kolumu çok az oynata biliyordum işe yarıyor zorla kendini iyice alışırsın zatenSağlıkçı değilim ve tedavini bilemem ancak stresli olmak uyku felcinin belli başlı sebeplerinden biridir zira uyku felci denilen şey uyku sırasında bilincin aniden açılması ve buna rağmen kasların hala "uyku" durumunda olmasıdır. Bunun için melatonin takviyesi almayı ve yastığına veya yastığının kenarına lavanta yağı damlatmayı deneyebilirsin. Ayrıca uyku felci sırasında belli bir kasını oynatmaya odaklanmak uyku felcinden çıkmanı sağlayabilir. Çok geçmiş olsun.
3 ay iyimiş yine hocam ben bazı günler üst üste 3 4 defa yaşayabiliyorum artık alıştım pek bi etkisi yok zaten dert etmene gerek yok bu kadar gözünü kapat yeteruyku felcini sıklıkla yaşıyorum. Bunun tedavisi varmı? varsa nasıl oluyor ilaçla falanmı tedavi alan varmı korkutucu bi hal almaya başladı hemen hemen 3 ayda bi yaşıyorum ve artık sıkıldım tedavisi ilaç dışında başka şekilde yapılıyormu
Korkunç olmuyor mu3 ay iyimiş yine hocam ben bazı günler üst üste 3 4 defa yaşayabiliyorum artık alıştım pek bi etkisi yok zaten dert etmene gerek yok bu kadar gözünü kapat yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ha bide yatmadan önce nas felak oku
Ciddiyim etkisi oluyor
İlk başta öyle oluyordu üst üste olunca yataktan kalkıyorum başka bi koltuğa falan yatıyorum olmuyor dahaKorkunç olmuyor mu