Arama sonuçları: *

• Users: yiity
  • Order by date
  1. Y

Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

dün sabahın köründe kalkıp sayfa yenilemeye başladım stok gelmedi, bugün dersteyken stok gelmiş bi alamadık şunu 😭
  2. Y

Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

bi stok yakalayamadım ya fena almak istiyorum
  3. Y

🔥İndirim 3500 TL Razer Wolverine V2 Pro Siyah Gamepad

ben de acıbadem şubesinden satın aldım bugün, fazlasıyla premium hissettiriyor, d-padi kullandığım en iyi d-pad olabilir, bu fiyata alınır cihaz
  4. Y

🔥İndirim 3500 TL Razer Wolverine V2 Pro Siyah Gamepad

kaçırmışım, anında çekerdim, stok yenilenir mi acaba
  5. Y

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

vader 4 pro xbox 9. nesil gamepadlerden bir 10 gömlek daha üstün kalite ve performans konusunda, yakın bile değiller kalite olarak
  6. Y

🔥İndirim Geeky GK61 %60 Klavye |Huano Speed Yellow ve Speed Silver Seçenekli| 1064 TL

bendeki toktu baya, şuan elimde değil maalesef
  7. Y

❌İndirim Bitti! Connectgame indirimleri

kullanıyorum ve memnunum hocam, tam fiyatına değmez fakat indirimli haline kesinlikle değer
  8. Y

🔥İndirim Wraith Türkçe Keycaps Çıkarmış !🔥

yanlış bilmiyorsam kullandığınız hi75'de cherry profile hocam, konudaki keycapler gibi, north facing switchlerle keycaplerin ne alakası var anlayamadım, bu fiyata pbt keycap gayet uygun yurtiçinde, iso ve ansi layoutları keycap boyutlarıyla aynı kefeye koymuşsunuz onu anlamadım tamamen farklı şeyler
  9. Y

❌İndirim Bitti! 🎉 Delux M800 Pro Mouse 809.99tl + 243tl vergi - Amazon! 🎉

ben direkt baseus type c kablo kullanıyorum dongle için, şarj kablosu da olur yani
  10. Y

hocam çeviriciye gerek yok, type c kısmını mouse'a veya dongle'a takıyosunuz onlar type c girişli zaten, aynı tip kablodan almanız yeterli olur kutudaki bozuk çıkarsa
  11. Y

type a bildiğimiz usb girişi hocam imkansız olmaması
  12. Y

hocam bi ucu usb a bir ucu type c, dongle girişleri type c, kasanıza da type a dan bağlıyorsunuz
  13. Y

bende de atk f1in kutusundan çıkan kabloyla kopmalar oluyordu, farklı bi type c ile sorunsuz, kablosunda sıkıntı var
  14. Y

🔥İndirim connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!

bende var hocam ürün, kesinlikle o fiyata kaçmaz
  15. Y

hiç bi fark yok kral
  16. Y

atk68 ve zuoya x86 kullandım rapid trigger olarak, ek75 rt onlardan çok daha kaliteli hissetiriyor, yazılımı gayet yeterli, rt özelliği gayet tutarlı hiçbir problemi yok, 2700e kaçırma derim rt almak istiyorsan
  17. Y

ben de ek75 rt siyah söylemiştim beyaz gelmiş en azından aynı ürün uğraşmıcam hiç görüşmekle
  18. Y

ek75 rapid trigger versiyonu 2700, denemeye değer mi acaba
  19. Y

🔥İndirim Geeky GK61 %60 Klavye |Huano Speed Yellow ve Speed Silver Seçenekli| 1064 TL

bugün geçti elime, abs keycapleri pbt değil, 5 pin hotswap huano switchlerle geldi yazdığı gibi, stableri gayet iyi switchler de yağlı bir şekilde, fiyatına göre oldukça kaliteli
  20. Y

Redmi note 13 pro mu honor 90 mı?

Sizce hangisi tercih edilmeli? 15k üstüne çıkamam, kafamda bu 2 model var, başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Geri