Dün de bugün de 10 gibi stok geldi. Dün alamamıştım bugün almak nasip oldu. Her gün sabah 9-10 da kontrol edin Samsung Shop uygulamasından alırsınız.Karar verene kadar stok bitti![]()
FPS oyunları için önerir misiniz?Arkadaşlar sizlere bir şey söylemek istiyorum. OLED batağına düştüyseniz geçmiş olsun. Mükemmel bir seçim yaptınız. Artık hiçbir hız muhabbetini, hertz muhabbetini takmadan keyfinize bakıp eğleneceksiniz![]()
. 7 aydır kullanıyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Kendi Youtube kanalımda incelemesini yaptım. Bir süre sonra uzun kullanım deneyimleri için bir video daha yapacağım yakın bir zamanda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Config. Windows Renk Yönetiminden renk ayarları yükleyip değiştirebiliyorsunuz.
Adres yazıyorum bir tanede bana al. Öğrenci yok bizde.
Hocam bana göre 4k ips yerine net 2k oled tercih ederim. Aradaki çözünürlük farkını oled kalitesi kapatıyor. Ofis tipi işler uzun süreli tarayıcıda işlemler yapıyorsanız ips tercih edin yazı kalitesi daha iyi yada ben daha detaylı ayar yapmadığım için öyle. İPS 1MS ile oled 0,03 MS arasındaki tepkime farkı ise işin başka bir boyutu. Hatta youtube da 4k ips 2k oled karşılaştırmalarına bakarsanız fikir olur size.9070XT için almayı planlıyorum , 4k bakmaya gerek var mı { IPS vs. olarak bakıyorum , 4K oled alamam} ?