Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Geldi dostlar tekrardan. Sipariş geçtim ama teslimat günü haftaya pazartesi gösteriyor. Ankaradayım niye o kadar geç acaba

4 saatte bir otomatik pixel refresh yapıyor diye biliyordum manuel mi yapıyoruz bunu bilen var mı uyarı falan da vermiyor hiç?

Karar verene kadar stok bitti :(

Arkadaşlar sizlere bir şey söylemek istiyorum. OLED batağına düştüyseniz geçmiş olsun. Mükemmel bir seçim yaptınız. Artık hiçbir hız muhabbetini, hertz muhabbetini takmadan keyfinize bakıp eğleneceksiniz :kekw: :kekw:. 7 aydır kullanıyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Kendi Youtube kanalımda incelemesini yaptım. Bir süre sonra uzun kullanım deneyimleri için bir video daha yapacağım yakın bir zamanda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Config. Windows Renk Yönetiminden renk ayarları yükleyip değiştirebiliyorsunuz.
FPS oyunları için önerir misiniz?

9070XT için almayı planlıyorum , 4k bakmaya gerek var mı { IPS vs. olarak bakıyorum , 4K oled alamam :) } ?

9070XT için almayı planlıyorum , 4k bakmaya gerek var mı { IPS vs. olarak bakıyorum , 4K oled alamam :) } ?
Hocam bana göre 4k ips yerine net 2k oled tercih ederim. Aradaki çözünürlük farkını oled kalitesi kapatıyor. Ofis tipi işler uzun süreli tarayıcıda işlemler yapıyorsanız ips tercih edin yazı kalitesi daha iyi yada ben daha detaylı ayar yapmadığım için öyle. İPS 1MS ile oled 0,03 MS arasındaki tepkime farkı ise işin başka bir boyutu. Hatta youtube da 4k ips 2k oled karşılaştırmalarına bakarsanız fikir olur size.

samsungun sitesinde bu yazıyor kullanan arkadaşların haberi olsun daha önce bir yerde görmemiştim. pc modda çalışmaması kötü olmuş av modda kullanan çok az kişi var.

Ekler

• 1746630467320.webp
    1746630467320.webp
    22 KB · Hit: 59
Geri