Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

yok hocam monitörlük bir durum bence. 12 bit 240ta şu an dsr açılabiliyor 360ta da aynıydı ayarlarım açılmıyordu
Anladım hocam. Hazır sizi yakalamışken, 360hz ile 240hz arasındaki fark bariz hissediliyor mu? Ben 170hz 2k ips bir monitörden g61sd'ye geçiş yaptım. Oled'in teknolojisinden dolayı daha pürüzsüz olduğu bariz belli oluyor ama acaba farklı hertz değerine sahip iki oled monitör karşılaştırılınca aradaki fark yine bariz mi merak ettim.

Anladım hocam. Hazır sizi yakalamışken, 360hz ile 240hz arasındaki fark bariz hissediliyor mu? Ben 170hz 2k ips bir monitörden g61sd'ye geçiş yaptım. Oled'in teknolojisinden dolayı daha pürüzsüz olduğu bariz belli oluyor ama acaba farklı hertz değerine sahip iki oled monitör karşılaştırılınca aradaki fark yine bariz mi merak ettim.
hocam ben ikisini de yan yana kullandım ama öyle bariz bir fark hissetmedim. çok fazla dikkatle incelendiğinde illaki fark olacaktır 120hz var aralarında sonuçta ama 180hz ips-240hz oled arasındaki fark daha çok hissediliyor bence. 240ın rengi 360tan daha iyi zaten kafanızda soru işareti kalmasın

hocam ben ikisini de yan yana kullandım ama öyle bariz bir fark hissetmedim. çok fazla dikkatle incelendiğinde illaki fark olacaktır 120hz var aralarında sonuçta ama 180hz ips-240hz oled arasındaki fark daha çok hissediliyor bence. 240ın rengi 360tan daha iyi zaten kafanızda soru işareti kalmasın
Çok teşekkür ederim, ilginiz için sağ olun.

AMD uygulamasında Piksel biçimi hangisini seçmeli arkadaşlar;
1 - RGB 4:4:4 Piksel biçimi pc standardı (Tam RGB)
2- YCbCr 4:4:4 Piksel Biçimi

AMD uygulamasında Piksel biçimi hangisini seçmeli arkadaşlar;
1 - RGB 4:4:4 Piksel biçimi pc standardı (Tam RGB)
2- YCbCr 4:4:4 Piksel Biçimi
Bende tam rgb olan seçili.
Böyle bir sorun var bende birkaç oyunda denedim ekran gidip geliyor fakat menuye girdiğimde sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,549
Üyeler
174,392
Son üye
Gullit
Geri