Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Komple ürün sayfası silindi, panel eski seriydi zaten bu saatten sonra gelme ihtimali yok denecek kadar az güncel panelleri sokuyorlar stoğa
Anladım hocam ilginize teşekkür ederim, 240hzlik versiyonu düşünmeli miyim acaba ne dersiniz? Panelle alakalı renklerin solukluğu ile ilgili bir kaç şikayet okudum ne diyorsunuz?

Anladım hocam ilginize teşekkür ederim, 240hzlik versiyonu düşünmeli miyim acaba ne dersiniz? Panelle alakalı renklerin solukluğu ile ilgili bir kaç şikayet okudum ne diyorsunuz?
360 da aynısı bu paraya daha iyi panel yok ama gün boyu açık kalacaksa zorlanacaksa vs alınmasını önermem IPS alıp geçin kafanız rahat olur. Oled nazik bir panel elde kalma ihtimali de yüksek zorlanırsa

360 da aynısı bu paraya daha iyi panel yok ama gün boyu açık kalacaksa zorlanacaksa vs alınmasını önermem IPS alıp geçin kafanız rahat olur. Oled nazik bir panel elde kalma ihtimali de yüksek zorlanırsa
Ya çok zorlanmaz açıkcası günde maks 2 saat valorant oynuyorum ama oledin keyfi içinde bi 2 3 saat daha hikayeli oyunlar oynarım daha da zorlamam diye tahmin ediyorum. Fakat bir yorum okudum valorant veya cs de 16:10 5:4 gibi ölçülere çekince 120hz oynanıyormuş doğruluğu var mı acaba?

Ya çok zorlanmaz açıkcası günde maks 2 saat valorant oynuyorum ama oledin keyfi içinde bi 2 3 saat daha hikayeli oyunlar oynarım daha da zorlamam diye tahmin ediyorum. Fakat bir yorum okudum valorant veya cs de 16:10 5:4 gibi ölçülere çekince 120hz oynanıyormuş doğruluğu var mı acaba?
Öyle bişi yok g6 240hz olanı var 3-4 ay önce almıştım taş gibi 240 hz oynuyorum oyunları

Bende dün kutudan açtım 240hz monitörü. Beğenmesem iade edip 4k modeli alacaktım. Fakat gayet güzel monitör. Parlaklık 10 da kullanıyorum. Ben beğendim.

renkler nasıl hocam? herkes renklerin oled panelle alakasının olmadığını söylüyor ama...
Valla 2k ips kullanıyordum çift monitöre geçtim ikisinden de LG oled videosunu açtım ikiside aynı çözünürlükte oled olan bariz farkla öne geçiyor idda ediyorum 4k ipsden kat kat daha güzel kalitesi vardır bir daha töbe ips ekrana geçersem 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende dün kutudan açtım 240hz monitörü. Beğenmesem iade edip 4k modeli alacaktım. Fakat gayet güzel monitör. Parlaklık 10 da kullanıyorum. Ben beğendim.
Benim windows hdr hep açık monitörün kendisinin parlaklığı 26 kontrastı 28 windows hdr parlaklığıda 100 üzerinden 36 da bana yetiyor

Stokta var mı alınabiliyor mu? Ona göre öğrenci bi arkadaş bulup alacağım

ürünü ödeme ekranına aldım öyle bakıyorum sadece... 360hz modelinin 20.6k olduğu yerde 240hz 18k vermek biraz içimi sıkıyor, bunaltıyor, daraltıyor...

evet hocam kullanılamıyor ben ikisini de kullandım 240ta dsr ayarı var ama 360ta kayboluyor dsc muhabbeti falan yapıyorlar tam bilmiyorum hz düşürüp şey yapınca kapanıyor galiba dsc
Hocam bunun sebebi 12 bit'te kullandığınızdan dolayı olabilir mi? Net bilgim yok ama belki 12 bit'te çalışıyor olması diğer özellikleri kısıtlıyor olabilir.

Hocam bunun sebebi 12 bit'te kullandığınızdan dolayı olabilir mi? Net bilgim yok ama belki 12 bit'te çalışıyor olması diğer özellikleri kısıtlıyor olabilir.
yok hocam monitörlük bir durum bence. 12 bit 240ta şu an dsr açılabiliyor 360ta da aynıydı ayarlarım açılmıyordu

Geri