Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Monitörün çıkışlarından hdmi sürümü dp sürümünden daha yüksek. O yüzden hdmi 12 bit verebiliyor.

Beyler bende monitörü hdmi ile bağlayınca 12 bit 120hz dp ile bağlayınca 10bit 240hz alabiliyorum. Bu monitör 12 bit 240 hz vermiyor mu ? ( Kutudan çıkan kabloları ve farklı kablo ile denedim.)
Aynı sorunu yaşıyorum hocam çözersen haber eder misin :)

Alan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında yorum yapabilir mi 300 nit az değil mi.
hocam 360hz olanı aldım ben. Parlaklık sorunu yok. Hatta parlşaklığı kısıp kullanıyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, 360hz stokta var mı acaba?
Muhtemelen o artık gelmeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dp 10 veriyor hocam max hdmi deneyin
Şimdi hocam dp ilemi bağlamak mantıklı yoksa hdmi ilemi.

Deme ya öyle :( görmedim 10 gün önce forumda yeniyim… ümit kesmemek lazım bu tekrar stoğa girdiyse oda girebilir diye pozitif düşünelim haha

Deme ya öyle :( görmedim 10 gün önce forumda yeniyim… ümit kesmemek lazım bu tekrar stoğa girdiyse oda girebilir diye pozitif düşünelim haha
Yazmadan önce cevapla dersen yazdığın kişiyi etiketler ona da senin yazdığın ile ilgili bildirim gider. daha cevap verebilir dostum. Buna göre yazarsan forumu daha aktif kullanırsın ;)

Komple ürün sayfası silindi, panel eski seriydi zaten bu saatten sonra gelme ihtimali yok denecek kadar az güncel panelleri sokuyorlar stoğa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,944
Üyeler
174,268
Son üye
atopoine
Geri