Jelibonbon
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
değilmiş hocam ben de bilmiyordum dp ile kullanıyordum. galiba dp 1.4 hdmi 2.1 olduğu için böyle dp 2.1 daha iyiİyide dpı daha iyi degil mi
değilmiş hocam ben de bilmiyordum dp ile kullanıyordum. galiba dp 1.4 hdmi 2.1 olduğu için böyle dp 2.1 daha iyiİyide dpı daha iyi degil mi
Vay be yeni bişiler öğrendim mbxnvcx denicem bakalımdeğilmiş hocam ben de bilmiyordum dp ile kullanıyordum. galiba dp 1.4 hdmi 2.1 olduğu için böyle dp 2.1 daha iyi
Aynı sorunu yaşıyorum hocam çözersen haber eder misinBeyler bende monitörü hdmi ile bağlayınca 12 bit 120hz dp ile bağlayınca 10bit 240hz alabiliyorum. Bu monitör 12 bit 240 hz vermiyor mu ? ( Kutudan çıkan kabloları ve farklı kablo ile denedim.)
Alakası var mı bilmiyorum ama aynı anda hem hdmi hem dp ile bağladım sonra dp yi çıkardım oldu.Aynı sorunu yaşıyorum hocam çözersen haber eder misin![]()
360 hz olanında açılıyorHdmi 2.1 kullanıyorken Gsync açılıyor mu kullanan var mı bu şekilde
hocam 360hz olanı aldım ben. Parlaklık sorunu yok. Hatta parlşaklığı kısıp kullanıyorum .Alan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında yorum yapabilir mi 300 nit az değil mi.
Muhtemelen o artık gelmeyecek.Selamlar, 360hz stokta var mı acaba?
Şimdi hocam dp ilemi bağlamak mantıklı yoksa hdmi ilemi.dp 10 veriyor hocam max hdmi deneyin
Yazmadan önce cevapla dersen yazdığın kişiyi etiketler ona da senin yazdığın ile ilgili bildirim gider. daha cevap verebilir dostum. Buna göre yazarsan forumu daha aktif kullanırsınDeme ya öylegörmedim 10 gün önce forumda yeniyim… ümit kesmemek lazım bu tekrar stoğa girdiyse oda girebilir diye pozitif düşünelim haha
bilgilendirme için teşekkür ederimYazmadan önce cevapla dersen yazdığın kişiyi etiketler ona da senin yazdığın ile ilgili bildirim gider. daha cevap verebilir dostum. Buna göre yazarsan forumu daha aktif kullanırsın![]()
Komple ürün sayfası silindi, panel eski seriydi zaten bu saatten sonra gelme ihtimali yok denecek kadar az güncel panelleri sokuyorlar stoğaDeme ya öylegörmedim 10 gün önce forumda yeniyim… ümit kesmemek lazım bu tekrar stoğa girdiyse oda girebilir diye pozitif düşünelim haha