Arada doğru düzgün fiyat farkı olmadığı için 360hz daha mantıklı almışken ileriye dönük alınmış olur.240hz mi mantıklı 360hz mi mantıklı şuan için. Kartım 4070 bu arada
Hocam hdmi ile mi bağlı bende de hdmi da aynı durum var, dpi kablo ile bağlayınca 240 hz alabiliyorum. Hdmi neden böyle yaptı çözemedim.Beyler bugün monitör elime ulaştı ama 120 hz sabit gözüküyor, değiştirmek istediğimde ayarlar kapalı gözüküyor, ips monitörüme geçince çözünürlük ve hz değiştirebiliyorum ama olede geçince seçenekler kapanıyor ne yapmam gerek?
veriyor hocam ben alıyorum şu an 240hz 12 bitBeyler bende monitörü hdmi ile bağlayınca 12 bit 120hz dp ile bağlayınca 10bit 240hz alabiliyorum. Bu monitör 12 bit 240 hz vermiyor mu ? ( Kutudan çıkan kabloları ve farklı kablo ile denedim.)
evet hocam kullanılamıyor ben ikisini de kullandım 240ta dsr ayarı var ama 360ta kayboluyor dsc muhabbeti falan yapıyorlar tam bilmiyorum hz düşürüp şey yapınca kapanıyor galiba dsc360'lık versiyonda nvidia dldsr kullanılabiliyor mu? Önceki sayfalardan birinde yada bu monitörle alakalı diğer konulardan birinde kullanılamadığına dair bir yorum görmüştüm tekrar bulamıyorum.
Siz nasıl 12 bit alıyorsunuz bende dpı ile 10 gözüküyorveriyor hocam ben alıyorum şu an 240hz 12 bit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam kullanılamıyor ben ikisini de kullandım 240ta dsr ayarı var ama 360ta kayboluyor dsc muhabbeti falan yapıyorlar tam bilmiyorum hz düşürüp şey yapınca kapanıyor galiba dsc
dp 10 veriyor hocam max hdmi deneyinSiz nasıl 12 bit alıyorsunuz bende dpı ile 10 gözüküyor
İyide dpı daha iyi degil midp 10 veriyor hocam max hdmi deneyin