Akif Erdem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 321
Yav arkadaş sizin kargolarınız ne zaman geldi ne zaman verdiler kargoya 5inde monitör sipariş verdim samsung siteden hala daha kargoya verilmedi
samsung va ips oled monitör hatta oled televizyonunu kullandım hepsinde eninde sonunda olduHiç bu panelin kaç saat sabit görüntüde kaldığında hayalet ekran oluştuğuna baktınız mı? Yoksa genel olarak mesela 10 yıl önceki samsung telefon kullanıp bu problemi gördüğünüz için mi yorum yapıyorsunuz.
Ben bugun aldim kargoya verildi yarin geliyo gosteriyor gelir de yarin yasadiginiz yere bagli olabilirYav arkadaş sizin kargolarınız ne zaman geldi ne zaman verdiler kargoya 5inde monitör sipariş verdim samsung siteden hala daha kargoya verilmedi
Ben anlamadım daha önce hiç beklememiştim bu kadar sanki çok zor bir şey ürünü kargoya teslim etmekBen bugun aldim kargoya verildi yarin geliyo gosteriyor gelir de yarin yasadiginiz yere bagli olabilir
360 lık ile 240 hz arasında başka fark var mı eski nesil yeni nesil gibi
Benim bildiğim kadarı ile yenileme hızının dışında 360 olanda arka aydınlatma RGB, ambiyans aydınlatma olarak da kullanılabiliyor. Bunlar dışında fark yok sanırım.360 lık ile 240 hz arasında başka fark var mı eski nesil yeni nesil gibi