Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

240 hz olanını iptal ettim, 360 hz olanını çektim. Bakalım övdükleri kadar var mı bu oled

Başka bir kampanya geçerli oluyor mu bunda

Kafayı yiyeceğim monitörü kargoya yine vermedi Samsung 4 gün oldu verin şunu artık gelince de kesin ölü pixel çıkar benim şansıma (odyssey g4 aldim ben oled değil)

Hocam şu öğrenci barkodu kaç haneli oluyor? 18 yazıyorum yanlış diyor. Başındaki YOK'u yazmıyor muyuz?

Son düzenleme:
parası kısıtla olan arkadaşlar 240 hz olan modeli alın geçin hiç düşünmekle vakit dahi kaybetmeyin ben kullanıyorum harika.

Dinlenme için söylüyorum bildiğim kadarıyla ayarı olması lazım. Ben 12 saati aşkın kullanıyorum araya diblenme vs girmiyor. Yoksa bi anlamı kalmaz. Saçma olur. Ayarlarda vardı diye hatırlıyorum. Benimki g8 oled fark olacağını sanmam

Yav arkadaş sizin kargolarınız ne zaman geldi ne zaman verdiler kargoya 5inde monitör sipariş verdim samsung siteden hala daha kargoya verilmedi
dün aldım bugün yola çıktı diyor 12 sinde planlı teslimat seçtim sizinkinde bir gelişme yok mu hala hocam?

dün aldım bugün yola çıktı diyor 12 sinde planlı teslimat seçtim sizinkinde bir gelişme yok mu hala hocam?
Bugün verildi sonunda kargoya, ayrıca bende planlı teslimat seçeneği vardı ama en düşük 14ü gösteriyordu seçmedim bende zaten 14ü gösteriyor normalini şehirle alakalı olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: cyde
Bugün verildi sonunda kargoya, ayrıca bende planlı teslimat seçeneği vardı ama en düşük 14ü gösteriyordu seçmedim bende zaten 14ü gösteriyor normalini şehirle alakalı olabilir
olabilir hocam istanbul da olduğum için genelde kargolar hızlı ulaşıyor elime

stok sanırım tekrar geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1747051386050.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,246
Üyeler
175,009
Son üye