Enermaxı biliyorum iyi markadır ama Asus rog thora kıyas deil Zaten enermaxın 1200w versiyonu yok ve asus rog thoru Ekran kartını vesaire herşeyi ztn ucuza...
Selamlar Yeni sistemi toplaradım Parçaları
RTX 5080 ASUS TUF GAMİNG
RYZEN 9 9950x3D
ASUS ROG STRİX X870E-E GAMİNG
2x32GB XPG CL32 6400MHZ 1.4V
ASUS ROG...
Teste gerek yok hocam ürün sıfır kutusu açılmamış benim merak ettiğim alınır mı? alınmaz mı yada daha iyisi varmı onu söyle varmı önerebileceğin bir şey ...
Selamlar Ben yeni sistem topluyorum anakartı işlemciyi psu yu ve ekran kartını seçtim Ram arayışındayım
2nci elde bu modeli buldum 6400mhz cl32 ve 32k ya...
Oyun konusunda şüphem yok ama abim render işleriyle uğraşıyor pc yi ortak kullanacağız ağır render işleriyle uğraşacağım Dediğin foruma sor dedi
Render...
Selamlar arkadaşlar Yeni sistem topluyorum işlemci olarak r9 9950x3d yi tercih ettim render işleri uğraşacağım ve oyun oynayacağım
Gigabyte Aorus x870e...
Peki bu kasa Atx anakartı büyük ekran kartını falan içine sığdırabilirmi hava akışı iyi olurmu ?
İlk defa pc topluyorum çünkü donanımları falan herşeyi...
Hayır sorun şu
Asus rog loki psu alıcam atx psulardan küçük boyutu bakabilirsin ne kadar küçük olduğunu
Bende Asus tuf Gt502 yada Lian li v2 mini kasa...
Peki lian li kasayı alırsam Bu asus rog lokiyi oturtabilirmiyim
Bi aparat falan çıkarmı yoksa normalinden oturur mu psu
Çünkü normal atx psudan fazlasıyla...
Merhabalar bugün Asus rog loki psu yu almayı düşünüyorum ama çok mini kasalar için yapılmış
Kasa olarakta gt502 asus tuf veya Lian li v2 mini kasayı almayı...
Merhabalar bugün Asus rog loki psu yu almayı düşünüyorum ama çok mini kasalar için yapılmış
Kasa olarakta gt502 asus tuf Ve Lian li v2 mini kasayı almayı...