Selamlar Yeni Kasa ve Psu Alıyorum Sistem Topluyorum Yardım

PestoSosu

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bugün Asus rog loki psu yu almayı düşünüyorum ama çok mini kasalar için yapılmış
Kasa olarakta gt502 asus tuf kasayı almayı düşünüyorum

Psu kasaya oturur mu ekran kartına kabloları falan yetiştirebilirmiyim Asus rog loki SFX-L psu olarak geçiyor atx normal psulardan küçükmüş

Yada kasanın yada psu nun kutusunun içinden oturtmam için bir aparat çıkarmı

o güç kaynağı 0 alınmaz 2. el alınabilir. 0 fiyatı çok pahalı daha iyi alternatifler var. kablo yeter mi yetmez mi diye de düşünmezsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa tercih meselesi. psu'nun fiyatı ne?

Neden iki benzemezi tek vücudda birleştirmeye çalışıyorsunuz? Belli ki Asus ekosistemi kurmak istiyorsunuz. Asus gt502 zaten kötü tercih, ergonomik olarak daha iyi olan bir sürü noname kasa var. Hadi gt502 yi kabullendik. Niye Asus Loki? Bir sürü atx powerı var Asus'un.

o güç kaynağı 0 alınmaz 2. el alınabilir. 0 fiyatı çok pahalı daha iyi alternatifler var. kablo yeter mi yetmez mi diye de düşünmezsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa tercih meselesi. psu'nun fiyatı ne?
0 ürün 8k ya alıcam 1200w versiyonunu ama küçük olması aklıma takıldı sıkıntı çıkarmı Kasaya falan oturur mu

Kablolar yetişir mi

Neden iki benzemezi tek vücudda birleştirmeye çalışıyorsunuz? Belli ki Asus ekosistemi kurmak istiyorsunuz. Asus gt502 zaten kötü tercih, ergonomik olarak daha iyi olan bir sürü noname kasa var. Hadi gt502 yi kabullendik. Niye Asus Loki? Bir sürü atx powerı var Asus'un.
Gt502 hoşuma gitti alıcam nesen asus rog loki İç donanımı performansı mükemmel bir psu ayrıca normal fiyatı 15k olan psu bana 8 kya gelicek
Neden değerlendirmeyeyim ki

Yapay zekaya sordum içinden aparat çıkarmı emin deil ama oturabileceğini söyledi emin olmak için buradaki bilgili kişilere soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,686
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri