Selamlar Yeni Kasa ve Psu Alıyorum Sistem Topluyorum Yardım

PestoSosu

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bugün Asus rog loki psu yu almayı düşünüyorum ama çok mini kasalar için yapılmış
Kasa olarakta gt502 asus tuf veya Lian li v2 mini kasayı almayı düşünüyorum

Psu kasaya oturur mu ekran kartına kabloları falan yetiştirebilirmiyim Asus rog loki SFX-L psu olarak geçiyor atx normal psulardan küçükmüş

Yada kasanın yada psu nun kutusunun içinden oturtmam için bir aparat çıkarmı
Psu yu 7.8k ya alıcağım için almayı düşünüyorum

Lian Li önerim.

Peki lian li kasayı alırsam Bu asus rog lokiyi oturtabilirmiyim
Bi aparat falan çıkarmı yoksa normalinden oturur mu psu

Çünkü normal atx psudan fazlasıyla küçük boyutu
Pardon ben yanlış anlamışım PSU için kasa istiyorsunuz doğru mu ?

Pardon ben yanlış anlamışım PSU için kasa istiyorsunuz doğru mu ?
Hayır sorun şu
Asus rog loki psu alıcam atx psulardan küçük boyutu bakabilirsin ne kadar küçük olduğunu
Bende Asus tuf Gt502 yada Lian li v2 mini kasa almayı düşünüyodum ama bu kasalar atx psu aldığından dolayı Asus rog lokiyi oturtabilirmiyim diye endişeleniyorum

Sorun bu yani alacağım bu 2 kasaya bu psu oturur mu oturmasa bile oturtabilmem için psu kutu içeriğinden bi aparat falan çıkarmı ?
Kullanacağım psu atx psu deil çünkü normalden küçük

Hayır sorun şu
Asus rog loki psu alıcam atx psulardan küçük boyutu bakabilirsin ne kadar küçük olduğunu
Bende Asus tuf Gt502 yada Lian li v2 mini kasa almayı düşünüyodum ama bu kasalar atx psu aldığından dolayı Asus rog lokiyi oturtabilirmiyim diye endişeleniyorum

Sorun bu yani alacağım bu 2 kasaya bu psu oturur mu oturmasa bile oturtabilmem için psu kutu içeriğinden bi aparat falan çıkarmı ?

Bu kasa senin bahsettiğin PSU destekliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aparat vs. çıkmaz sığar fakat oturması konusunda veyahut başka bir sorun konusunda fikrim yok.

Bu kasa senin bahsettiğin PSU destekliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aparat vs. çıkmaz sığar fakat oturması konusunda veyahut başka bir sorun konusunda fikrim yok.
Peki bu kasa Atx anakartı büyük ekran kartını falan içine sığdırabilirmi hava akışı iyi olurmu ?

İlk defa pc topluyorum çünkü donanımları falan herşeyi ayarladım yakında hepsini almaya başlıyacağım

Destekler ATX anakartını hava akışı iyidir kasa güzel sadece adından anlaşıldığı üzere küçük epey üzerinden kasanın boyutlarına bir bak istersen hocam.

Gt502 ile Asus rog lokiyi kullanıyorum Bracket kullanarak oturtman gerek psu yu Kablo yetişiyor o konuda Sıkıntı çıkmaz ama Bracket ile vesaire uğraşmak istemiyorsan bu kasalara bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,653
Üyeler
199,203
Son üye
oxo768

Geri