Hocam en garanti yol benim dediğim yol
Windows 11 RAM'i çok kullanıyor oyunlarda ram kullanımı %100'e çıkar
Benim attığım linkten indir videoları var zaten...
Hocam kafam çok karıştı rufusta windows 11 kurulumu atlama özellikleri vardı ve bitlocker devre dışı bırakın diyordu ben hiçbirini seçmeden direk tamam a...
Hocam laptop baya güçlü gereksiz uygulama olsa nolurki cihaz Asus ben sadece eski 13 yıllık laptoptan nasıl USB hazırlarım diyordum bu arada Windows 11 iso...
Kaspersky basic diye arattım Google da kaspersky.com.tr sitesinden indirdim doğrumu acaba bilmiyorum yanlışsa orijinal ücretsiz olanın linkini atarmisiniz...
Hocam peki kurulum ekranında laptop freedos gelicek kurulum ekranında disk seçerken direk yükle mi demeliyim yoksa yeni diyip diski bölüp veya birşeyler...
Nasıl yapıldığını az çok soruyorum sadece bilgisayarın gpt olup olmadığını ve media cretion tool ilemi yazdırmalıyım yoksa iso ile rufustamı yazdırmalıyım...
Ücretsiz hallerini nasıl indirebilirim karşıma hep fiyat listesi çıkıyor eski laptopa iyice bir tarama yapayım öyle daha mantıklı geldi birde sağlam lisans...
Takildigim kısım su eski laptop baya eski ve içinde virüs varmı bilmiyorum eğer varsa yeni aldığım laptopa bulaşabilir diye korkuyorum eski laptopta virüs...
Herkese merhaba daha bugün yeni kayıt açtım konuyu yanlış yere actiysam özür dilerim Asus tuf a16 rtx 5060 rv 131 modelini aldım daha kargoda laptop gelene...