User007 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Asus Tuf A16 RTX 5060 Laptop Windows 11 Nasıl Kurulur.

Hocam başka flash kullandım be çözdüm
  2. U

Hocam ltsc 11 kurmuyordum ltsc 11 i ilk 11 i kurup ardından rahatça hızlıca kurcaktim ama işler karıştı
  3. U

Hocam bu oluyordu 1783528515 Başka flashla deniyorum suan 1783528676 Hocam bilgisayar bozuk değildir demi daha yeni geldi galiba flash bozuktu şuan başka flasha yazdiriyorum
  4. U

Hoc Hocam acil bakarmisin Windows 11 kurulurken tam yükleniyor kısmında %75 e geliyor sonra hata veriyor napcam şimdi ben yine deniyorum
  5. U

Hocam kafam çok karıştı rufusta windows 11 kurulumu atlama özellikleri vardı ve bitlocker devre dışı bırakın diyordu ben hiçbirini seçmeden direk tamam a tıkladım doğrumu oluyor
  6. U

Hocam laptop baya güçlü gereksiz uygulama olsa nolurki cihaz Asus ben sadece eski 13 yıllık laptoptan nasıl USB hazırlarım diyordum bu arada Windows 11 iso için rufusta NTFS ayırma birimi boyutuda 4096 byte mi seçmeliyim
  7. U

Malesef bana ücret şeyi çıktı indirme hatası verdi sonra bende tam anlamadim
  8. U

Kaspersky basic diye arattım Google da kaspersky.com.tr sitesinden indirdim doğrumu acaba bilmiyorum yanlışsa orijinal ücretsiz olanın linkini atarmisiniz Kaspersky için malware byte ücretliydi indiremedim
  9. U

Hocam Kaspersky ücretsiz halini nasıl indirebilirim yardım edermisiniz
  10. U

Hocam peki kurulum ekranında laptop freedos gelicek kurulum ekranında disk seçerken direk yükle mi demeliyim yoksa yeni diyip diski bölüp veya birşeyler yapmam gerekmi internetten baktım ama anlamadım
  11. U

Nasıl yapıldığını az çok soruyorum sadece bilgisayarın gpt olup olmadığını ve media cretion tool ilemi yazdırmalıyım yoksa iso ile rufustamı yazdırmalıyım onu soruyorum 1783423306 Peki media cretion tool dan yazdırmayı mı tavsiye edersiniz yoksa iso ile rufustan yazdırmayı mı
  12. U

Ücretsiz hallerini nasıl indirebilirim karşıma hep fiyat listesi çıkıyor eski laptopa iyice bir tarama yapayım öyle daha mantıklı geldi birde sağlam lisans nasıldır güvenilir mi?
  13. U

Malesed dediğiniz antivürüs programlarını yükleyemedim hepsi ücretli acaba bir bilgisayarcı yaparmı kafam çok karıştı şuan riske atmak istemiyorum Mediamarkt gibi yerlerde teknik servis yeri var orta kısımda onlar yapabilirmi ?
  14. U

Takildigim kısım su eski laptop baya eski ve içinde virüs varmı bilmiyorum eğer varsa yeni aldığım laptopa bulaşabilir diye korkuyorum eski laptopta virüs olup olmadigini nasil anlayabilirim
  15. U

Herkese merhaba daha bugün yeni kayıt açtım konuyu yanlış yere actiysam özür dilerim Asus tuf a16 rtx 5060 rv 131 modelini aldım daha kargoda laptop gelene kadar Windows 11 USB flahs hazırlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum laptop gpt mi MBR mi bilmiyorum bana rufus önerdiler eski 13...
Geri