Arama sonuçları: *

1. P

Selamlar Yeni Kasa ve Psu Alıyorum Sistem Topluyorum Yardım

Peki bu kasa Atx anakartı büyük ekran kartını falan içine sığdırabilirmi hava akışı iyi olurmu ? İlk defa pc topluyorum çünkü donanımları falan herşeyi ayarladım yakında hepsini almaya başlıyacağım
  2. P

Hayır sorun şu Asus rog loki psu alıcam atx psulardan küçük boyutu bakabilirsin ne kadar küçük olduğunu Bende Asus tuf Gt502 yada Lian li v2 mini kasa almayı düşünüyodum ama bu kasalar atx psu aldığından dolayı Asus rog lokiyi oturtabilirmiyim diye endişeleniyorum Sorun bu yani alacağım bu 2...
  3. P

Peki lian li kasayı alırsam Bu asus rog lokiyi oturtabilirmiyim Bi aparat falan çıkarmı yoksa normalinden oturur mu psu Çünkü normal atx psudan fazlasıyla küçük boyutu
  4. P

Merhabalar bugün Asus rog loki psu yu almayı düşünüyorum ama çok mini kasalar için yapılmış Kasa olarakta gt502 asus tuf veya Lian li v2 mini kasayı almayı düşünüyorum Psu kasaya oturur mu ekran kartına kabloları falan yetiştirebilirmiyim Asus rog loki SFX-L psu olarak geçiyor atx normal...
  5. P

Merhabalar bugün Asus rog loki psu yu almayı düşünüyorum ama çok mini kasalar için yapılmış Kasa olarakta gt502 asus tuf Ve Lian li v2 mini kasayı almayı düşünüyorum Psu kasaya oturur mu ekran kartına kabloları falan yetiştirebilirmiyim Asus rog loki SFX-L psu olarak geçiyor atx normal...
  6. P

Gt502 hoşuma gitti alıcam nesen asus rog loki İç donanımı performansı mükemmel bir psu ayrıca normal fiyatı 15k olan psu bana 8 kya gelicek Neden değerlendirmeyeyim ki Yapay zekaya sordum içinden aparat çıkarmı emin deil ama oturabileceğini söyledi emin olmak için buradaki bilgili kişilere...
  7. P

0 ürün 8k ya alıcam 1200w versiyonunu ama küçük olması aklıma takıldı sıkıntı çıkarmı Kasaya falan oturur mu Kablolar yetişir mi
  8. P

Merhabalar bugün Asus rog loki psu yu almayı düşünüyorum ama çok mini kasalar için yapılmış Kasa olarakta gt502 asus tuf kasayı almayı düşünüyorum Psu kasaya oturur mu ekran kartına kabloları falan yetiştirebilirmiyim Asus rog loki SFX-L psu olarak geçiyor atx normal psulardan küçükmüş Yada...
Geri