PestoSosu isimli üyenin son içerikleri

1. P

2.El Ram Alıyorum Neylere Dikkat Etmeliyim

Herkese teşekürler yorumlarınız için
  2. P

RTX 5060 İçin İşlemci Önerisi

Dediğime senin bir yorumun varmı ?
  3. P

Tamamda 9800x3d filan ortalama 700-750fps alıyor l3 önbelleğinin kapasitesi ortada o zaman DDR 4 platformunda kalalım 5600 işlemci baya iyimiş 9800x3d ile 5600 un arasındaki fark ortada 5600 nasıl 600 fps görmüş onu anlayamadım
  4. P

Bu kadar Fark nasıl olabiliyor ? yani Benim bildiğimde %20 performans farkı anca var burada 2 kat daha iyi ? 7800x3d filan bu kadar alabiliyor yani
  5. P

Zaten pazarlıkla 46k Bide iyi bir ram alıyorum Bu modelden O goodramlara filan güvenemiyorum araştırdım ama İçimin rahat olduğunu alıcam Ayrıca xpg bu konularda çok daha iyi diye biliyorum araştırmalarımın sonucu
  6. P

Teşekürler dostum Çok yardımcı oldun
  7. P

Ddr5 6400mhz 46K 96gb ram @BÖCEK 1786004452 Ddr5 6400mhz 46K 96gb ram
  8. P

2 Nci El ram almayı düşünüyorum fiyatlardan Dolayı Neylere Dikkat etmeliyim Test yapmam lazım mı ne testleri yapmam ve yaptırmam lazım Yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. P

Sistemi Dizdim Eksik Bir Şey Varmı ?

Enermaxı biliyorum iyi markadır ama Asus rog thora kıyas deil Zaten enermaxın 1200w versiyonu yok ve asus rog thoru Ekran kartını vesaire herşeyi ztn ucuza getirdim elim kolum uzun Bütçemde var alırken en iyisini almak istedim bu sistemi toplamaya kalksan 280k-290k tutar heralde hesaplamadım ama...
  10. P

Sistemi Dizdim Eksik Bir Şey Varmı ?

Selamlar Yeni sistemi toplaradım Parçaları RTX 5080 ASUS TUF GAMİNG RYZEN 9 9950x3D ASUS ROG STRİX X870E-E GAMİNG 2x32GB XPG CL32 6400MHZ 1.4V ASUS ROG THOR 1200W PLATINIUM ARTIC LİQUİD FREEZER 360MM KC3000 2TB KİOXİA EXCERİA 1TB LİAN Lİ O11 DYNAMİC V2 MİNİ ARTİC P12 PRO FAN Bu...
  11. P

Yeni Ram Alıyorum Öneri ?

Yani 6400mhz cl32 1.4v yazıyor evet ?
  12. P

Teste gerek yok hocam ürün sıfır kutusu açılmamış benim merak ettiğim alınır mı? alınmaz mı yada daha iyisi varmı onu söyle varmı önerebileceğin bir şey ? tabii ki elden teslim alıcam kutuyu vesaire detaylı inceleyeceğim sahtemi deilmi diye yine sizlere sorarım ztn Param güvende de var satıcı...
  13. P

2x32 hocam Uygun geldi fiyatı Yani max 40k ya çıkıp daha iyi ram modeli önerirsen oda olabilir Letgodan bir araştırıyım sahibindende
  14. P

Selamlar Ben yeni sistem topluyorum anakartı işlemciyi psu yu ve ekran kartını seçtim Ram arayışındayım 2nci elde bu modeli buldum 6400mhz cl32 ve 32k ya buldum Bu model iyi mi? fiyatı iyi mi? daha iyi model veya fiyata bulabilirmiyim Ramın kesinlikle 0 olmasını istiyorum Bu ramdan daha iyisi...
  15. P

Yeni Sistem Topluyorum Yardım

Oyun konusunda şüphem yok ama abim render işleriyle uğraşıyor pc yi ortak kullanacağız ağır render işleriyle uğraşacağım Dediğin foruma sor dedi Render konusundada eminmisiniz hocam
Geri