Tamamda 9800x3d filan ortalama 700-750fps alıyor l3 önbelleğinin kapasitesi ortada
o zaman DDR 4 platformunda kalalım 5600 işlemci baya iyimiş
9800x3d ile 5600 un arasındaki fark ortada 5600 nasıl 600 fps görmüş onu anlayamadım
Zaten pazarlıkla 46k
Bide iyi bir ram alıyorum
Bu modelden
O goodramlara filan güvenemiyorum araştırdım ama İçimin rahat olduğunu alıcam Ayrıca xpg bu konularda çok daha iyi diye biliyorum araştırmalarımın sonucu
2 Nci El ram almayı düşünüyorum fiyatlardan Dolayı Neylere Dikkat etmeliyim
Test yapmam lazım mı ne testleri yapmam ve yaptırmam lazım Yardımcı olursanız çok sevinirim
Enermaxı biliyorum iyi markadır ama Asus rog thora kıyas deil Zaten enermaxın 1200w versiyonu yok ve asus rog thoru Ekran kartını vesaire herşeyi ztn ucuza getirdim elim kolum uzun Bütçemde var alırken en iyisini almak istedim bu sistemi toplamaya kalksan 280k-290k tutar heralde hesaplamadım ama...
Teste gerek yok hocam ürün sıfır kutusu açılmamış benim merak ettiğim alınır mı? alınmaz mı yada daha iyisi varmı onu söyle varmı önerebileceğin bir şey ?
tabii ki elden teslim alıcam kutuyu vesaire detaylı inceleyeceğim sahtemi deilmi diye yine sizlere sorarım ztn Param güvende de var satıcı...
Selamlar Ben yeni sistem topluyorum anakartı işlemciyi psu yu ve ekran kartını seçtim Ram arayışındayım
2nci elde bu modeli buldum 6400mhz cl32 ve 32k ya buldum Bu model iyi mi? fiyatı iyi mi? daha iyi model veya fiyata bulabilirmiyim Ramın kesinlikle 0 olmasını istiyorum
Bu ramdan daha iyisi...
Oyun konusunda şüphem yok ama abim render işleriyle uğraşıyor pc yi ortak kullanacağız ağır render işleriyle uğraşacağım Dediğin foruma sor dedi
Render konusundada eminmisiniz hocam