Masaüstünde kullanmıyorum ama tarayıcıda %110-%125 kullanıyorum. Yakında alışırsın@Mehmet Yılmaz fhd ekrandan sonra her şey çok küçük gözüküyor %125 ölçeklendirme kullanmalı mıyım hocam?
rtings deki g60 model icin bunda sikinti yapabilirMonitör geldi çoookkk güzel. Ölü piksel testi yapmadım ama gözüme bir falsosu gelmedi.
Ratings den renk ayarı indireceğim. Yapmam gereken ayarların olduğu bir başlık vs varmı.
Allah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Siyah ekran resminde böyle.
24den mi gectinben aldım ama beğenmedim aldığım fiyata bartın içinde yaşayan varsa elden verebilirim yoksa iade edeceğim çok küçük geldi youtube ta ve forumdaki yazılar
sırf bu yüzden iade etmeyin hocam. @Mehmet Yılmaz ın dediği gibi tarayıcı %110 masaüstü %100 şu an alıştım gibi eğer bunlar da küçük geliyorsa %125 kullanınben aldım ama beğenmedim aldığım fiyata bartın içinde yaşayan varsa elden verebilirim yoksa iade edeceğim çok küçük geldi youtube ta ve forumdaki yazılar
hayırlı olsun hocam. ilk açılışta 240hz tarzında bir uyarı veriyor onu okuyabildiniz mi hocam ben kaçırdım aklımda kaldı ne o tam olarakMonitör geldi çoookkk güzel. Ölü piksel testi yapmadım ama gözüme bir falsosu gelmedi.
Ratings den renk ayarı indireceğim. Yapmam gereken ayarların olduğu bir başlık vs varmı.
O farklı bir modelMonitör geldi çoookkk güzel. Ölü piksel testi yapmadım ama gözüme bir falsosu gelmedi.
Rtings'teki G60 incelemesindeki renk ayarını indirmeyin. G60 modeline uygun olduğu için G61'de sorunlar yaratabiliyor.Ratings den renk ayarı indireceğim. Yapmam gereken ayarların olduğu bir başlık vs varmı.
ÇILDIRIYORUM
Benim sistem açar mı?Oynamanız gereken oyunlar;
Cyberpunk 2077
The Finals
Fortnite
Ac Shadows