Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

ayarları kurcalıyordum pip modu açtım monitör kapandı açılmıyor hiçbir şekilde

Son düzenleme:
portu değiştirip resetledikten sonra düzeldi

Son düzenleme:
cuma 15:15'te almama rağmen hala kargo bekleniyor diyor. aynı şekilde olan var mı?

Monitör geldi çoookkk güzel. Ölü piksel testi yapmadım ama gözüme bir falsosu gelmedi.
Ratings den renk ayarı indireceğim. Yapmam gereken ayarların olduğu bir başlık vs varmı.

Allah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah.

Siyah ekran resminde böyle.

Ekler

• 1000038019.webp
    1000038019.webp
    57.1 KB · Hit: 59
ben aldım ama beğenmedim aldığım fiyata bartın içinde yaşayan varsa elden verebilirim yoksa iade edeceğim çok küçük geldi youtube ta ve forumdaki yazılar

Monitör geldi çoookkk güzel. Ölü piksel testi yapmadım ama gözüme bir falsosu gelmedi.
Ratings den renk ayarı indireceğim. Yapmam gereken ayarların olduğu bir başlık vs varmı.

rtings deki g60 model icin bunda sikinti yapabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aldım ama beğenmedim aldığım fiyata bartın içinde yaşayan varsa elden verebilirim yoksa iade edeceğim çok küçük geldi youtube ta ve forumdaki yazılar
24den mi gectin

sırf bu yüzden iade etmeyin hocam. @Mehmet Yılmaz ın dediği gibi tarayıcı %110 masaüstü %100 şu an alıştım gibi eğer bunlar da küçük geliyorsa %125 kullanın

hayırlı olsun hocam. ilk açılışta 240hz tarzında bir uyarı veriyor onu okuyabildiniz mi hocam ben kaçırdım aklımda kaldı ne o tam olarak

bir de arada bir tüm pikseller kayıyor gibi hissediyorum normal değil mi bu sanki yer değiştiriyorlar gibi

O farklı bir model

Keşke daha önce haberim olsaydı indirimden 2 aydır monitör araştırıyordum. Hem Samsung resmi sitesi, hem OLED, hem gördüğü en düşük fiyat. Sağlık olsun alanlar tadını çıkarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,710
Üyeler
173,412
Son üye
karalikralı
Geri