❌İndirim Bitti! Tekrar Stokta - Samsung G6 OLED 360hz 1440p Monitör - 20.600 TL

Ya aslında arada bir dinlenmek gerekiyor saatlerce oturuyoruz. 15 20dk uzansak hareket etsek daha yii
şimdi mesela geçen ayağımdan rahatsızdım.sürekli yattım gibi bir şey.aralıksız 48 saat açık kaldığı oldu yani pcnin.ayrıca uyku problemim var.ilaç kullanmayı sevmiyorum.film seyrederken uyuya kalmaya bayılıyorum nedense.ninni gibi geliyor.gece sabaha kadar açık kalabiliyor bilgisayar.böylece deliksiz uyku çekebiliyorum.bazen indirme yapıyorum yüksek gb lı.ozaman da açık kalabliyor.bu gibi durumlar için 4 saat çok kötü.en iyisi oledin iyice rayına oturmasını beklemek.

Diğer açılan konuları yükseltmek mantıklı değil mi?

bu çök kötü.vazgeçtim.ıps daha iyi ozaman
alasım vardı hevesim kaçtı. monitör dinlenme olayı nedir ya bu nasıl bir saçmalık oled olduğu için yanma riski olduğu için mi var bu kapanma özelliği canımı sıktı.

şimdi mesela geçen ayağımdan rahatsızdım.sürekli yattım gibi bir şey.aralıksız 48 saat açık kaldığı oldu yani pcnin.ayrıca uyku problemim var.ilaç kullanmayı sevmiyorum.film seyrederken uyuya kalmaya bayılıyorum nedense.ninni gibi geliyor.gece sabaha kadar açık kalabiliyor bilgisayar.böylece deliksiz uyku çekebiliyorum.bazen indirme yapıyorum yüksek gb lı.ozaman da açık kalabliyor.bu gibi durumlar için 4 saat çok kötü.en iyisi oledin iyice rayına oturmasını beklemek.
Uyuyakalırken kapanması daha sağlıklı ayrıca indirme yaparken monitör kapalı olsada indirir. Daima açık kalsın dersen oled den uzak dur en doğrusu.

ekran koruyucu diye bir şey var

Renk, contrast cart curt %90 OLED en iyisi ama, hem kullanım ömrü hem de fiziksel dayanıklılık olarak IPS'den daha iyi panel yoktur. Yiğidi öldür hakkını yeme. Uzun ömürlü bir monitör istiyorsan 3H kaplama bi IPS al ömür boyu kullan.
3H kaplama nedir ?

Arkadaşlar satın alanlar bilgi verebilir mi hangi bankaya maksimum ne kadar taksit var (peşin fiyatına)?

ben daha 4 saat mevzusuna denk gelmedim. bence ısındığını hissedince yapıyor öyle bir şey

Geri