Hdmı üzerinden bağlıHdmi mı Display port mu?
Displayport'a geç bakalım. Öyle dene bir de.Hdmı üzerinden bağlı
Bu tarz ürünlerde yapıyorlar onu. Her firma yapıyor. Ama bişey olursa halledilir merak etmeyin. Yani kargo firmasi halletmezse bile samsung halleder.diğer firmalarda durum ne bilmiyorum ama yurtiçi rezalet gerçekten. ürünü kendi kutusunda ekstra bantlayarak göndermeme rağmen İhtirazi Kayıt Belgesi diye saçma bir şey yapıştırdılar üstüne sırf başına bir iş gelirse suçu üstlenmemek için20k girmese bir yerlerimize bari
usb bağlayınca kulaklıktan ses alıyorum .Hoparlör aktif edebilen var mı ben aktif edemedim.
Menüsünde böyle bir seçenek vardı aslında.Bu monitörün 240Hz versiyonunu aldım. Renkler filan harika tamam ama otomatik kaynak geçişi yapmıyor. Auto Switch+ özelliği açık olmasına rağmen en son hangi kaynakta kaldıysa sadece onun sinyalini görüyor. Mesela aynı anda laptop, konsol ve masaüstü pc bağlı diyelim. Konsolda kullandınız ve konsolu kapattınız. Bir süre sonra pc yi açtınız sinyal gelmiyor. Manuel olarak her seferinde menüye joystick ten elle kaynak seçip geçiş yapmanız gerekiyor. Samsung çözüm merkezini aradım bunun gayet normal olduğunu söyledi. Yani en ilkel monitörlerde bile bağlı olan hangi cihazı açarsanız otomatik olarak onun sinyalini algılar. Sırf bu yüzden iade ettim.
Sırf bu yüzden iade edilir mi hocamBu monitörün 240Hz versiyonunu aldım. Renkler filan harika tamam ama otomatik kaynak geçişi yapmıyor. Auto Switch+ özelliği açık olmasına rağmen en son hangi kaynakta kaldıysa sadece onun sinyalini görüyor. Mesela aynı anda laptop, konsol ve masaüstü pc bağlı diyelim. Konsolda kullandınız ve konsolu kapattınız. Bir süre sonra pc yi açtınız sinyal gelmiyor. Manuel olarak her seferinde menüye joystick ten elle kaynak seçip geçiş yapmanız gerekiyor. Samsung çözüm merkezini aradım bunun gayet normal olduğunu söyledi. Yani en ilkel monitörlerde bile bağlı olan hangi cihazı açarsanız otomatik olarak onun sinyalini algılar. Sırf bu yüzden iade ettim.