❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Hdmi kablo ile bağlayınca seçeneklerde 12 bit çıkıyor. Displayportta 10bit. Ben hdmi kullanmaya başladım. Gözle görülür bir fark yok ama.

selamlar, 360hz alıp isteklerini veyahut 360hz alamadığı için satacak olan varsa 240hz modelini dün sipariş ettim farkını ödeyip alabilirim ilgili arkadaşlara duyrulur 🙏🏻

Akşam bi deneyeyim
Güncelleme : Akşam hiçbir değişiklik yapmadan tekrar denedim. oyunlarda hiçbir sorun yapmadı. Sorun varsa anlaşılamadı, sorun yoksa niye bunu yaptı ?

Son düzenleme:
arkadaşlar cs2 de 1024 pikselde oynuyorum hdmi ile 120 hz gösteriyor ama monitor 360 hz de nasıl düzeltirim bunu

diğer firmalarda durum ne bilmiyorum ama yurtiçi rezalet gerçekten. ürünü kendi kutusunda ekstra bantlayarak göndermeme rağmen İhtirazi Kayıt Belgesi diye saçma bir şey yapıştırdılar üstüne sırf başına bir iş gelirse suçu üstlenmemek için :D 20k girmese bir yerlerimize bari

diğer firmalarda durum ne bilmiyorum ama yurtiçi rezalet gerçekten. ürünü kendi kutusunda ekstra bantlayarak göndermeme rağmen İhtirazi Kayıt Belgesi diye saçma bir şey yapıştırdılar üstüne sırf başına bir iş gelirse suçu üstlenmemek için :D 20k girmese bir yerlerimize bari
Bu tarz ürünlerde yapıyorlar onu. Her firma yapıyor. Ama bişey olursa halledilir merak etmeyin. Yani kargo firmasi halletmezse bile samsung halleder.

Bu monitörün 240Hz versiyonunu aldım. Renkler filan harika tamam ama otomatik kaynak geçişi yapmıyor. Auto Switch+ özelliği açık olmasına rağmen en son hangi kaynakta kaldıysa sadece onun sinyalini görüyor. Mesela aynı anda laptop, konsol ve masaüstü pc bağlı diyelim. Konsolda kullandınız ve konsolu kapattınız. Bir süre sonra pc yi açtınız sinyal gelmiyor. Manuel olarak her seferinde menüye joystick ten elle kaynak seçip geçiş yapmanız gerekiyor. Samsung çözüm merkezini aradım bunun gayet normal olduğunu söyledi. Yani en ilkel monitörlerde bile bağlı olan hangi cihazı açarsanız otomatik olarak onun sinyalini algılar. Sırf bu yüzden iade ettim.

Bu monitörün 240Hz versiyonunu aldım. Renkler filan harika tamam ama otomatik kaynak geçişi yapmıyor. Auto Switch+ özelliği açık olmasına rağmen en son hangi kaynakta kaldıysa sadece onun sinyalini görüyor. Mesela aynı anda laptop, konsol ve masaüstü pc bağlı diyelim. Konsolda kullandınız ve konsolu kapattınız. Bir süre sonra pc yi açtınız sinyal gelmiyor. Manuel olarak her seferinde menüye joystick ten elle kaynak seçip geçiş yapmanız gerekiyor. Samsung çözüm merkezini aradım bunun gayet normal olduğunu söyledi. Yani en ilkel monitörlerde bile bağlı olan hangi cihazı açarsanız otomatik olarak onun sinyalini algılar. Sırf bu yüzden iade ettim.
Menüsünde böyle bir seçenek vardı aslında.

Sırf bu yüzden iade edilir mi hocam

Geri