❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 360hz Oled - 20,699 lira

360hz olan daha iyi hocam. bahsettiğim ayarı genelde hikayeli oyunların görsel kalitesini artırmak için kullanıyorlar
haa ben de 360hz'nin revizyon versiyonu çıktı sandım. kodları ile bahsedince. içime su serptin teşekkürler. (y)(y) 240hz olarak g9 kullandım iyiydi. bunu da deneyelim bakalım

4k çözünürlük bu fiyat olsa tadından yenmez
4k 30 a verdi aynı indirimle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon yorumlarında bu şekilde bir yorum var:

"Oled'lerin içinde bulundurduğu ABL (Automatic Brightness Limiter) denilen teknolojimsi şey eğer ekran bembeyaz ise otomatik olarak parlaklığı düşürüyor. Nasıl mı? Yani arkaplanı bembeyaz yapın ve pencereyi küçültüp büyütün, o zaman bile parlaklık o ekranda azalıp artıyor kendince ve bunu kapatmanın hiçbir yolu yok. Eğer sürekli alt+tab atıyorsanız, parlak ekranlar arasında geçiş yapıyorsanız gözleriniz o kadar yoruluyor ki anlatamam. Yüksek parlaklığa alıştıysanız da arkaplanı beyaz kullanan internet sitelerinde de çok yorucu olabiliyor çünkü gerçek beyaz rengini veremiyor, nit düşürüyor."

Kullanıcıları bunu doğrular mı, göze çok batıyor mu ve göz için yorucu oluyor mu?
Alakası yok

Kasam Yok Series X ile oyun oynuyorum gittim Monitör Aldım . Borç desen gırtlak . Tedavi olmam lazım acil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,686
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri