swindler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 509
Evetşunu mu diyorsunuz hocam
Evetşunu mu diyorsunuz hocam
hocam kurye cagırma ücreti var mı varsa ne kadarBu ürün için değil ama başka bir ürün için ben kurye çağırıp kod verdim aldılar sorun olmadı yurtiçine ama mutlaka kutuyu sağlam paketle ve üstüne bilgilerini yaz
değiştirmeyi düşünür müsün bende 2k 240hz modeli var yeni aldım. üstüne farkını ödeyeyim?240 360 Hz diye burda konuşuyoruz da 9700xt ekran kartıyla doom un yeni oyununda 100 FPS bile alamadım doğru düzgün sabit şekilde 5090 falan olmadığı müddetçe zaten hikayeli oyunlarda 200 FPS bile alınmıyor. Ancak cs go valorant gibi oyunlarda FPS farkı olur. 360 hz bugün elime geçti ancak açmadan iade edeceğim sanırım alanların da büyük kısmı memnun değil 20 bine kumar oynamanın alemi yok IPS 2k ikinci bir ekran alıp çift ekran yaparak ilerlemek daha mantıklı gibi geldi
Yok. Iadelerde ucret karsi tarafin çağırsanızda. İade kodunu vermeniz yeterhocam kurye cagırma ücreti var mı varsa ne kadar
ben de yok amd mi kullanıyorsunuz nvidia mıBu sorunu yaşayan var mı ?
amd ekran kartımben de yok amd mi kullanıyorsunuz nvidia mı
aynısı olmadı ama benzerini yaşadım amd ayarlarından virtual super resulution kapatınca sorunsuz olduamd ekran kartım
Kapalı zaten.aynısı olmadı ama benzerini yaşadım amd ayarlarından virtual super resulution kapatınca sorunsuz oldu
Yok 2k da almayı düşünmüyorum 360 hz açmadan geri gönderdim teşekkür ederimdeğiştirmeyi düşünür müsün bende 2k 240hz modeli var yeni aldım. üstüne farkını ödeyeyim?
Hdmi mı Display port mu?Kapalı zaten.
ATI Radeon HD 6250 ile 240P kullanmaya devam edip üstüne kasmasın diye pencere moduna alıp büyüteç ile kullanan ben5080 alıp 1080p kullanmaya devam ben