anladım. bilgiler için teşekkürler27 inç 30900 olmuş 32 inç ise 43700 olmuş tekrardan eski fiyatlarına gelmiş
anladım. bilgiler için teşekkürler27 inç 30900 olmuş 32 inç ise 43700 olmuş tekrardan eski fiyatlarına gelmiş
Hocam şans isi biraz da çok sabit durmamak lazim oledde Ekran surekli degistigi surece çok sorun yasamazsiniz2 gündür kullanıyorum 32inçi de o kadar dayanıklı mı hocam ?
teşekkürler hocam max 2 saat dizi izliyorum logo oluyor sadece sabit duranHocam şans isi biraz da çok sabit durmamak lazim oledde Ekran surekli degistigi surece çok sorun yasamazsiniz
Ben amazon depo'dan ikinci el olarak aldım 32" olanını gayet memnunum. Parlaklığı 30'da kullanıyorum, hdr calibrasyon yapıp, hdr tone mapping açınca zaten yeteri kadar parlak oluyor. Black equilizer da 0'da tüm bunlara rağmen bana çok parlak geliyor. Parlaklık 50'de, black equilzer 5'te, hdr tone mapping açık ve üstüne auto peak brightness da açarsan maksimum parlaklığa ulaşırsın çok ama çok fazla parlak olur.Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem: ALMAYIN... Kolay kolay bu tarz yorum yapmam ama ürün mantıklı değil.
Birincisi ben çok parlak görüntüyü sevmiyorum. Bundan dolayı "ekran kaplaması çok agresif" diye yapılan eleştirileri önemsemedim. Nasılsa parlak sevmiyorum dedim. Ama ekran bildiğiniz "karanlık" ve odanın aydınlatmasından çok etkileniyor. Özellikle film izlerken zifiri karanlık olması lazım.
İkincisi 27" ile 4k çok kötü bir ortaklık. Oyunlarda istediğin görüntüyü alamıyorsun. Önceki ekranım Alienware Oled'di. 32" ideal olmalı. 27" 2k'da güzel. windows kısmında da yazılar, resimler vs. hoş değil. büyütünce de dengesizlik oluyor. Gram tat vermiyor.
5bin tl zararına sattım kurtuldum. Özellikle kaplaması iğrenç. Haberiniz olsun...