❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 27 inç 4K 240 Hz Oyun Monitörü 27.809,00 TL

Hocam şans isi biraz da çok sabit durmamak lazim oledde Ekran surekli degistigi surece çok sorun yasamazsiniz
teşekkürler hocam max 2 saat dizi izliyorum logo oluyor sadece sabit duran

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem: ALMAYIN... Kolay kolay bu tarz yorum yapmam ama ürün mantıklı değil.

Birincisi ben çok parlak görüntüyü sevmiyorum. Bundan dolayı "ekran kaplaması çok agresif" diye yapılan eleştirileri önemsemedim. Nasılsa parlak sevmiyorum dedim. Ama ekran bildiğiniz "karanlık" ve odanın aydınlatmasından çok etkileniyor. Özellikle film izlerken zifiri karanlık olması lazım.

İkincisi 27" ile 4k çok kötü bir ortaklık. Oyunlarda istediğin görüntüyü alamıyorsun. Önceki ekranım Alienware Oled'di. 32" ideal olmalı. 27" 2k'da güzel. windows kısmında da yazılar, resimler vs. hoş değil. büyütünce de dengesizlik oluyor. Gram tat vermiyor.

5bin tl zararına sattım kurtuldum. Özellikle kaplaması iğrenç. Haberiniz olsun...

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem: ALMAYIN... Kolay kolay bu tarz yorum yapmam ama ürün mantıklı değil.

Birincisi ben çok parlak görüntüyü sevmiyorum. Bundan dolayı "ekran kaplaması çok agresif" diye yapılan eleştirileri önemsemedim. Nasılsa parlak sevmiyorum dedim. Ama ekran bildiğiniz "karanlık" ve odanın aydınlatmasından çok etkileniyor. Özellikle film izlerken zifiri karanlık olması lazım.

İkincisi 27" ile 4k çok kötü bir ortaklık. Oyunlarda istediğin görüntüyü alamıyorsun. Önceki ekranım Alienware Oled'di. 32" ideal olmalı. 27" 2k'da güzel. windows kısmında da yazılar, resimler vs. hoş değil. büyütünce de dengesizlik oluyor. Gram tat vermiyor.

5bin tl zararına sattım kurtuldum. Özellikle kaplaması iğrenç. Haberiniz olsun...
Ben amazon depo'dan ikinci el olarak aldım 32" olanını gayet memnunum. Parlaklığı 30'da kullanıyorum, hdr calibrasyon yapıp, hdr tone mapping açınca zaten yeteri kadar parlak oluyor. Black equilizer da 0'da tüm bunlara rağmen bana çok parlak geliyor. Parlaklık 50'de, black equilzer 5'te, hdr tone mapping açık ve üstüne auto peak brightness da açarsan maksimum parlaklığa ulaşırsın çok ama çok fazla parlak olur.

4k'da oyun oynuyorsan ve 5080, 5090 gibi bir ekran kartın yoksa (olsa bile) fsr/dlss modunu performance/ultra performance modunda kullanıp diğer ayarları high/ultra yapman gerek. Böyle yaparsan görüntü kalitesi kaybı yaşamadan yüksek fps alırsın (144 fps üstü).

Ekran kaplaması konusunda haklısın, özellikle beyaz ekranda ekranın çok dibine girersen ekran tozluymuş gibi gözüküyor ama oyun oynarken herhangi bir eksisi olmuyor. Ben sadece oyun oynarken bu monitörü kullanıyorum günlük diğer şeyler için ips panel kullanıyorum. Zaten bu seride eski samsung oled serisi gibi smart tv özellikleri, kumanda, hoparlör yok.

Senin ilanı görsem kesin alırdım 27" olanını da o fiyata.

Geri