❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Yanma olayından korkmuyor musunuz ?
Hocam her ürünün bir ömrü var, OLED'lerde biraz daha kısa yapacak bir şey yok henüz tamamlanamamış bir teknoloji olarak bakıyorum. Bir anda yanacağını düşünmüyorum açıkçası, 3-4 yıl sonra bozulursa benim için yeterli olur. O zamana kadar da sanıyorum bu teknoloji ilerler ve birtakım çözümler bulurlar, belki daha farklı panel teknolojileri gelir onları alır kullanırız. O yüzden çok dert etmeyin, akışına bırakın.

Kral hangi konu . Hangi ürün .

görüntü ayarlarını paylaşabilecek bir arkadaş var mı tam olmuyor gibi hissediyorum.

Bende monitörü kurdum ama 4k HDR film izlerken siyajlarda bu şekilde kayma gibi lekeler var nasıl düzelir bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı 46 bin olmuş...
Hocam merhaba bende monitörü kurdum ama hdr film izlerken siyahlarda kayma gibi dalgalanmalar oluyor sebebini biliyor musunuz fotoğrafa bakabilir misiniz

Ekler

• IMG_4427.webp
    IMG_4427.webp
    936.3 KB · Hit: 73
  • IMG_4427.webp
    IMG_4427.webp
    936.3 KB · Hit: 63
Son düzenleme:
Bende monitörü kurdum ama 4k HDR film izlerken siyajlarda bu şekilde kayma gibi lekeler var nasıl düzelir bilginiz var mı ?

Hocam merhaba bende monitörü kurdum ama hdr film izlerken siyahlarda kayma gibi dalgalanmalar oluyor sebebini biliyor musunuz fotoğrafa bakabilir misiniz
İlk defa gördüm hocam hiç başıma gelmedi.

Ekler

• IMG_4427.webp
    IMG_4427.webp
    936.3 KB · Hit: 21
Hocam merhaba hdr film izlerken siyahlarda kayma gibi dalgalanmalar oluyor fotoğrafa bakabilirseniz görürsünüz sizce sebebi nedir

Teşekkürler
Bilmiyorum hocam bir şey söyleyemeyeceğim.

Ben pişman oldum arkadaşlar siyahlarda kayma var düzelmiyorda 35 gün oldu alalı iade alırlar mı sizce o kadar para verdik yazık olacak yoksa cevap verirseniz teşekkür ederim

Ben pişman oldum arkadaşlar siyahlarda kayma var düzelmiyorda 35 gün oldu alalı iade alırlar mı sizce o kadar para verdik yazık olacak yoksa cevap verirseniz teşekkür ederim

Ekler

• IMG_4427.webp
    IMG_4427.webp
    936.3 KB · Hit: 19
Geri