❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Arkadaşlar monitörü aldım ama tatile çıktığım için görmedim bile tatilden döndüğümde 14 günlük iade süreci bitmiş olacak aklımı karıştırdınız valla mat ekran falan diye :) hiç oyun oynayan biri değilim 27 aoc ips ten geçicem sürekli film dizi izleyen biri şöyle kaliteli hdr film dizi izleyeyim diye aldım arkadaşıma iade ettirmeme gerek varmı yardımcı olursanız

Arkadaşlar monitörü aldım ama tatile çıktığım için görmedim bile tatilden döndüğümde 14 günlük iade süreci bitmiş olacak aklımı karıştırdınız valla mat ekran falan diye :) hiç oyun oynayan biri değilim 27 aoc ips ten geçicem sürekli film dizi izleyen biri şöyle kaliteli hdr film dizi izleyeyim diye aldım arkadaşıma iade ettirmeme gerek varmı yardımcı olursanız
Hocam bunda IPS’e göre daha iyi oyun grafikleri ve daha kaliteli film görselleri alacaksınız emin olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g6 modeli var bende öğrenci indiriminde olan model, beni o kadar rahatsız etmedi mat kaplama. Bu modelde daha mı farklı acaba
Beni de rahatsız etmedi açıkçası, o matkaplamayı ben de fark ettim ayrıca monitör kapalıyken ışık vurduğunda monitörün ekranı siyah değilde morumsu bir renk alıyor IPS gibi değil yani ama film ve android TV Box deneyimlerime göre IPS ekran monitörüme göre renkler çok daha canlı

Fiyatı 46 bin olmuş...

Monitörü iade eden oldu mu? İade talebi açtım ama sadece kulaklık için iade talep edildi diyor, monitör için tekrar iade denediğimde hata veriyor. Müşteri temsilcisi kayıt açtı ama henüz cevap yok

Arkadaslar ben kimsede resimdeki gibi bir sorun oluyor mu? Macbook kullaniyorum arada bilgisayar uykuya gectiginde ve sonra tekrar baslattigimda monitorde kirmizi ile isaretledigim boydan boya cizgi olusuyor ust citanin altinda. Acaba bu yazilimsal bir sey mi yoksa monitorle mi alakalidir. 1-2 gunu kaldi ona gore iade edeyim olmadi.

Ne dusunuyorsunuz?

Isiktan dolayi belli olmuyor ama ekran komple siyah kaliyor. Kirmizi ile isaretledigim cizgi olusuyor. Nedir anlamadim tam.

Monitor.webp

Geri