🔥İndirim 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Arkadaslar ben kimsede resimdeki gibi bir sorun oluyor mu? Macbook kullaniyorum arada bilgisayar uykuya gectiginde ve sonra tekrar baslattigimda monitorde kirmizi ile isaretledigim boydan boya cizgi olusuyor ust citanin altinda. Acaba bu yazilimsal bir sey mi yoksa monitorle mi alakalidir. 1-2 gunu kaldi ona gore iade edeyim olmadi.

Ne dusunuyorsunuz?

Isiktan dolayi belli olmuyor ama ekran komple siyah kaliyor. Kirmizi ile isaretledigim cizgi olusuyor. Nedir anlamadim tam.

Alıntıyı görüntüle
Windows pcde deneyin şansınız var ise en azından yazılımdan olup olmadığını anlarsınız

Tesekkurler bilgi icin hocam. Belki Mac kullaniyorsunuzdur diye dusunmustum. Sanki sorun Mac'teymis gibi geliyorda bilemiyorum. 1-2 gunu kaldi 14 gunluk sure icin. Kararsiz kaldim.
iptal edip öğrenci mağazasından alabilirsiniz tekrardan daha ucuza hemde paylaştım hocam ben garanti olsun derseniz

iptal edip öğrenci mağazasından alabilirsiniz tekrardan daha ucuza hemde paylaştım hocam ben garanti olsun derseniz
Olmadi oyle yapacagim hocam. Sagolun. Kulaklik vermislerdi bizim siparislerde. O sekilde hemen hemen ayni paraya geliyordu. Ama en azindan iade edersem daha saglama almis olabilirim.

Gerci stokta kalmamis 27inc.

Çok iyi monitör geçen hafta teslim aldım bilgisayarın tamamlanmasını bekliyorum kullanmak için. Üst seviye bir GPU'nuz yoksa 2K 240Hz / 360Hz gibi almanız daha mantıklı olur gibime geliyor, RTX 5080 aldım ona rağmen içimde bir kuşku var keşke RTX 5090 alsaydım diye. 4K oyunculuk için sınırları zorlamak lazım.

Çok iyi monitör geçen hafta teslim aldım bilgisayarın tamamlanmasını bekliyorum kullanmak için. Üst seviye bir GPU'nuz yoksa 2K 240Hz / 360Hz gibi almanız daha mantıklı olur gibime geliyor, RTX 5080 aldım ona rağmen içimde bir kuşku var keşke RTX 5090 alsaydım diye. 4K oyunculuk için sınırları zorlamak lazım.
Hocam ben diğer g8 smartı bugün kullanmaya başladım günde kaç saat kullanıyorsunuz

Henüz uzun süreli kullanamadım, test amacıyla 15-20 dakika bir baktım büyülendim zaten. Ama bilgisayar geldiğinde sanırım günde minimum 10-12 saat çalışacak. :)
Yanma olayından korkmuyor musunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,050
Üyeler
175,156
Son üye
erm0ll
Geri