İlla oluyor ama G6 oled bir ekrandan geçmeye değeceğini düşünmüyorumNeden hocam 27" te görüntü farkı olmazmı 4k için?
Tek düşüncem acaba o kalın çerçeveleri vs. göze alıp 240hz 2k g61sd olan modeli mi alsam diye düşünüyorum. 240hz ile 360 arasında ben zaten bir fark göremedim bizzat deneyerek saatlerce ondan g60 da gözüm yokta. 18k ya oled fikri beni çelip duruyor. Ama keşke diğer monitörler gibi çerçeveleri ince olsaydı diyorum...Çok rahatsız etmiyor hocam, kullanıma engel değil. Sadece görüntü tüm alanı kaplamıyor bu yüzden, kenarlarda değişen siyah boşluklar kalıyor. Ekran belli aralıklarla o boşluklarda yer değiştiriyor
Ben de aynı düşünüyorum seninle. O yüzden aldımBütçeyle alakalı bir sorunum yok tabii sokağa atılacakta 10k paramda yokSadece aldığımda 4070ti super ile kullanacağım çünkü 5000 serisi ekran kartlarına geçmeyi düşünmüyorum. 6000 serisi çıktığında bu monitörü alırsam 6080 kart alır kullanamaya devam ederim diyorum.
Ekran kartın iyiyse veya konsolda 4k OLED tecrübesi yaşamak istiyorsan alınır.Alınır mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizce alınır mı
PS5 veya Nintendo için gidermi? Nintendo switch ve PS 5 alacağımEkran kartın iyiyse veya konsolda 4k OLED tecrübesi yaşamak istiyorsan alınır.
Yoksa alt modellere bak derim.
Bütçen varsa monitör için olur bence.PS5 veya Nintendo için gidermi? Nintendo switch ve PS 5 alacağım
Herhangi bir degisiklik gozlemledin mi hocam driverlari yukledikten sonra?Bu arada sitesine driver indirmeleri gelmiş kaç gündür yükleyemiyordum şimdi driverları vs. yükledim.
27 inç:
![]()
27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör | Samsung Destek TR
27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRwww.samsung.com
32 inç:
![]()
32" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör | Samsung Destek TR
32" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRwww.samsung.com
Alıntıyı görüntüle
HayırHerhangi bir degisiklik gozlemledin mi hocam driverlari yukledikten sonra?
Tesekkuler.Hayır![]()
Ben kullanmaya devam edeceğim, benim IPS'ten iyidir.Tesekkuler.
Ben biraz kararsiz kaldim iade edip etmemek arasinda.