StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,163
Tint ayarını yeşile vurunca daha doğru kırmızı da alabiliyorsunuz. G7 yaptım şu anlık. Sol tarafa doğru çekip deneyin. G3-G7 arası iyi gibi.
G60SD almıştım, o da öyleydi. Buna geçtim, bu da aynı. Panel sorunlu mu diye düşünmeye başlamıştım artıkaldım. güzel iyi hoş ama burn-in koruması için pixel refresh özeliği koymuşlar. Ekran çerçeveleri farklı boyutlarda görünüyor ve çok kalın. Kapatamıyorsun da özelliği. Neyse ucuza aldık. Hem 4 taksit hem de yanında gelen kulaklığı da sattım 2100e. Karlı iş globaldeki fiyatlara göre.
piksel yenilemesi için zart diye anlık yer değişiyor değil mi hocamG60SD almıştım, o da öyleydi. Buna geçtim, bu da aynı. Panel sorunlu mu diye düşünmeye başlamıştım artık![]()
Evet hocam, ekranın çevresindeki siyah boşluklar değişiyor süreklipiksel yenilemesi için zart diye anlık yer değişiyor değil mi hocam
Gerek yokBen halen g6 oled den g8 geçsemmi karar veremedim. 4070ti super ekran kartım var.
Neden hocam 27" te görüntü farkı olmazmı 4k için?Gerek yok
Bana hiç hissettirmedi bu arada. Bir güncelleme getirseler de ayarlardan bak ne gibi korumalar açık veya kapalı.Evet hocam, ekranın çevresindeki siyah boşluklar değişiyor sürekli
Olur. Sen ne kadar hissedersin bilemiyorum tabi de benim gözüme battı hemen.Neden hocam 27" te görüntü farkı olmazmı 4k için?
Bütçeyle alakalı bir sorunum yok tabii sokağa atılacakta 10k paramda yokBana hiç hissettirmedi bu arada. Bir güncelleme getirseler de ayarlardan bak ne gibi korumalar açık veya kapalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olur. Sen ne kadar hissedersin bilemiyorum tabi de benim gözüme battı hemen.
Bütçen varsa değerlendir, yoksa ucu ucuna almaya çalışıyorsan bi düşün derim.
Çok rahatsız etmiyor hocam, kullanıma engel değil. Sadece görüntü tüm alanı kaplamıyor bu yüzden, kenarlarda değişen siyah boşluklar kalıyor. Ekran belli aralıklarla o boşluklarda yer değiştiriyorBana hiç hissettirmedi bu arada. Bir güncelleme getirseler de ayarlardan bak ne gibi korumalar açık veya kapalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olur. Sen ne kadar hissedersin bilemiyorum tabi de benim gözüme battı hemen.
Bütçen varsa değerlendir, yoksa ucu ucuna almaya çalışıyorsan bi düşün derim.