❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Tint ayarını yeşile vurunca daha doğru kırmızı da alabiliyorsunuz. G7 yaptım şu anlık. Sol tarafa doğru çekip deneyin. G3-G7 arası iyi gibi.

@Perfectshot06 aynısını g60sd ile yaşadım g61sd nin renklerine o kadar alışmışım ki ona benzetmeye çalıştım sizin gibi böyle yan yana koydum. ne yaptıysam aynı tonu yakalayamadım. siz bir de bunu farklı monitörler arasında yapıyorsunuz kolay gelsin valla ben iade ettim g60sdyi 3 gün falan uğraştım şakasız. birebir aynı panel olması lazım kağıt üstünde ama aynı ayarlar farklı renk veriyor samsung çok garip

aldım. güzel iyi hoş ama burn-in koruması için pixel refresh özeliği koymuşlar. Ekran çerçeveleri farklı boyutlarda görünüyor ve çok kalın. Kapatamıyorsun da özelliği. Neyse ucuza aldık. Hem 4 taksit hem de yanında gelen kulaklığı da sattım 2100e. Karlı iş globaldeki fiyatlara göre.

aldım. güzel iyi hoş ama burn-in koruması için pixel refresh özeliği koymuşlar. Ekran çerçeveleri farklı boyutlarda görünüyor ve çok kalın. Kapatamıyorsun da özelliği. Neyse ucuza aldık. Hem 4 taksit hem de yanında gelen kulaklığı da sattım 2100e. Karlı iş globaldeki fiyatlara göre.
G60SD almıştım, o da öyleydi. Buna geçtim, bu da aynı. Panel sorunlu mu diye düşünmeye başlamıştım artık :D

Şu anda kullandığım 32" 4k Samsung Odyssey Neo G7 MiniLed monitörü 20.000 TL'ye almıştım. Bu OLED'in fiyatı çok iyi. Sizce geçmeye değer mi?

Ben halen g6 oled den g8 geçsemmi karar veremedim. 4070ti super ekran kartım var.

Evet hocam, ekranın çevresindeki siyah boşluklar değişiyor sürekli
Bana hiç hissettirmedi bu arada. Bir güncelleme getirseler de ayarlardan bak ne gibi korumalar açık veya kapalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden hocam 27" te görüntü farkı olmazmı 4k için?
Olur. Sen ne kadar hissedersin bilemiyorum tabi de benim gözüme battı hemen.

Bütçen varsa değerlendir, yoksa ucu ucuna almaya çalışıyorsan bi düşün derim.

Bana hiç hissettirmedi bu arada. Bir güncelleme getirseler de ayarlardan bak ne gibi korumalar açık veya kapalı.

Bütçeyle alakalı bir sorunum yok tabii sokağa atılacakta 10k paramda yok :) Sadece aldığımda 4070ti super ile kullanacağım çünkü 5000 serisi ekran kartlarına geçmeyi düşünmüyorum. 6000 serisi çıktığında bu monitörü alırsam 6080 kart alır kullanamaya devam ederim diyorum.

Çok rahatsız etmiyor hocam, kullanıma engel değil. Sadece görüntü tüm alanı kaplamıyor bu yüzden, kenarlarda değişen siyah boşluklar kalıyor. Ekran belli aralıklarla o boşluklarda yer değiştiriyor

Geri