yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 244
xd ben o kadar zengin değilim hocam korkar üzülürümDemirden korksak trene binmezdik misali oled bu yanar canını sıkma böyle şeylere
xd ben o kadar zengin değilim hocam korkar üzülürümDemirden korksak trene binmezdik misali oled bu yanar canını sıkma böyle şeylere
Hocam her ürünün bir ömrü var, OLED'lerde biraz daha kısa yapacak bir şey yok henüz tamamlanamamış bir teknoloji olarak bakıyorum. Bir anda yanacağını düşünmüyorum açıkçası, 3-4 yıl sonra bozulursa benim için yeterli olur. O zamana kadar da sanıyorum bu teknoloji ilerler ve birtakım çözümler bulurlar, belki daha farklı panel teknolojileri gelir onları alır kullanırız. O yüzden çok dert etmeyin, akışına bırakın.Yanma olayından korkmuyor musunuz ?
Kral hangi konu . Hangi ürün .son açtığım konuya bakın hocam ahaha nasıl denk geldik
Kral hangi konu . Hangi ürün .
Hocam merhaba bende monitörü kurdum ama hdr film izlerken siyahlarda kayma gibi dalgalanmalar oluyor sebebini biliyor musunuz fotoğrafa bakabilir misinizFiyatı 46 bin olmuş...
İlk defa gördüm hocam hiç başıma gelmedi.Bende monitörü kurdum ama 4k HDR film izlerken siyajlarda bu şekilde kayma gibi lekeler var nasıl düzelir bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam merhaba bende monitörü kurdum ama hdr film izlerken siyahlarda kayma gibi dalgalanmalar oluyor sebebini biliyor musunuz fotoğrafa bakabilir misiniz
Hocam merhaba hdr film izlerken siyahlarda kayma gibi dalgalanmalar oluyor fotoğrafa bakabilirseniz görürsünüz sizce sebebi nedirBen kullanmaya devam edeceğim, benim IPS'ten iyidir.
Teşekkürlerİlk defa gördüm hocam hiç başıma gelmedi.
Bilmiyorum hocam bir şey söyleyemeyeceğim.Hocam merhaba hdr film izlerken siyahlarda kayma gibi dalgalanmalar oluyor fotoğrafa bakabilirseniz görürsünüz sizce sebebi nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Peki hocam dp ile bağladım hdm ile bağlasam fark eder mi sizdeBilmiyorum hocam bir şey söyleyemeyeceğim.
Hiç denemediyseniz bir deneyip görün derim. Genelde bu tarz sorunları o da çözebiliyor.Peki hocam dp ile bağladım hdm ile bağlasam fark eder mi sizde
Teşekkür ederimHiç denemediyseniz bir deneyip görün derim. Genelde bu tarz sorunları o da çözebiliyor.
Ben pişman oldum arkadaşlar siyahlarda kayma var düzelmiyorda 35 gün oldu alalı iade alırlar mı sizce o kadar para verdik yazık olacak yoksa cevap verirseniz teşekkür ederim