❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Ben pişman oldum arkadaşlar siyahlarda kayma var düzelmiyorda 35 gün oldu alalı iade alırlar mı sizce o kadar para verdik yazık olacak yoksa cevap verirseniz teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
35 gün kullanmışsın neden iade alsınlar. Mecbur ikinci el yolu gözüktü.

Arkadaşlar 27 inch - 4K olan modele sahip olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Benim monitörümde özellikle beyaz renkte belli olan 'leke' sorunu var. Sanki ekran yağlanmış gibi gözüküyor. Uniformity sorunu değil çünkü açık tonlu tüm renklerde belli oluyor, koyularda ise çok zor belli oluyor. Bu durumu yaşayan var mı?

20250620_190457.webp

İnternette araştırdım ama kimisinde sorun yok kimisi de anti-glare kaplama yüzünden normal bir durum olduğunu söylüyor.

Arkadaşlar 27 inch - 4K olan modele sahip olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Benim monitörümde özellikle beyaz renkte belli olan 'leke' sorunu var. Sanki ekran yağlanmış gibi gözüküyor. Uniformity sorunu değil çünkü açık tonlu tüm renklerde belli oluyor, koyularda ise çok zor belli oluyor. Bu durumu yaşayan var mı?

Alıntıyı görüntüle

İnternette araştırdım ama kimisinde sorun yok kimisi de anti-glare kaplama yüzünden normal bir durum olduğunu söylüyor.
Mat kaplamadan dolayı öyle görünüyor.

Çok garip bir durum, yeşil gibi renklerde de belli oluyor. IPS ekranımda da mat kaplama var ama bu şekilde gözükmüyor. Acaba benim kaplamam da bir kalite kontrol sorunu mu var?
Yok herkeste böyle. Sert bir mat kaplama yapmışlar.

Geri