❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 32 inç 4K 240 Hz Oyun Monitörü 30.899,00 TL

27 inç modelini paylaşmıştım bunda stok yok yazıyor fakat muhtemelen gelecektir. Yeni aya girdiğimiz için stoklar yavaş yavaş girilir. 32 inç isteyenler için paylaşıyorum. Aklınıza geldikçe girip kontrol edin stokları.

Öğrenci değilim yok mu başka türlü bunu alma yolu? Photoshop falan yapsak çakarlar mı?

Barkod numarası istiyor yemez malesef
Öğrenci değilim yok mu başka türlü bunu alma yolu? Photoshop falan yapsak çakarlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çevrende falan yok mu hiç öğrenci kuzen, eş, dost falan bulursun zorlarsan belki

Smart yok ya acaba önceki serideki geç açılma muhabbetleri bu model de düzeltilmiş olabilir mi :)

Smart yok ya acaba önceki serideki geç açılma muhabbetleri bu model de düzeltilmiş olabilir mi :)
valla 360hz olan smartsız modeli kullandım yine vardı o olay çoğu oyunu pencere modunda oynuyorum alt tab çok yaptığım için şuan önceki sene çıkan g80sd smartlıyı kullanıyorum aynı yine

27si iade edilip bu alınır mı kulaklığıda sattık :D

@batuhan02 benim konuyu biliyor musun usta.

Baya muhebbet döndü orda bu monitörü ilk ben açmıştım
Orda ben 27 lik almak istenedim fiyatı iyi olsa da çünkü 32 inç kullanıyorum şuanda geri 27 düşmek istemedim büyük ekran seviyorum.
Hocam ben iade edicem sanırım çünkü çok para yatırdım her ne kadar kulaklım iadesi ve iyizico iadesi olsa da

Ancak monitörün ayak kısmını takarken iç kısımda biraz zorlatma oldu ve hafif zedelendi bilmiyorum fark ederlermi orayı

@batuhan02 benim konuyu biliyor musun usta.

Baya muhebbet döndü orda bu monitörü ilk ben açmıştım
Orda ben 27 lik almak istenedim fiyatı iyi olsa da çünkü 32 inç kullanıyorum şuanda geri 27 düşmek istemedim büyük ekran seviyorum.
Hocam ben iade edicem sanırım çünkü çok para yatırdım her ne kadar kulaklım iadesi ve iyizico iadesi olsa da

Ancak monitörün ayak kısmını takarken iç kısımda biraz zorlatma oldu ve hafif zedelendi bilmiyorum fark ederlermi orayı
valla birisi kablosuz gönderdi ona rağmen kabul etmişlerdi siz deneyin hocam iadeyi çünkü dediğiniz gibi verdiğiniz fark çok en kötü geri döner iadeden kullanmaya devam edersiniz artık

valla birisi kablosuz gönderdi ona rağmen kabul etmişlerdi siz deneyin hocam iadeyi çünkü dediğiniz gibi verdiğiniz fark çok en kötü geri döner iadeden kullanmaya devam edersiniz artık
Zaten hiç kullanmaya fırsatım da olmadı. Şimdi toparlayım kutulayım. Yarın sabaha hazır olsun işe giderken yanımda götüreyim.
Bunu şimdiden sipariş etsem mi hocam diğeri kesin iade olur mu peşin fiyatına dört taksitle almıştım

Zaten hiç kullanmaya fırsatım da olmadı. Şimdi toparlayım kutulayım. Yarın sabaha hazır olsun işe giderken yanımda götüreyim.
Bunu şimdiden sipariş etsem mi hocam diğeri kesin iade olur mu peşin fiyatına dört taksitle almıştım
kesin iade olur mu bilemem ama olmazsa da bu yeni alacağınızı da önceki aldığınız iade olmazsa iade edebilirsiniz zamanınız olacak yani her türlü isterseniz alın şimdiden stok falan beklememek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri